Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Nastavnik za užu naučnu oblast Računarske nauke

Univerzitet Metropolitan

Beograd, Tadeuša Košćuška 63

30.10.2020.

ugovor nepuno radno vreme

K O N K U R S
za izbor u zvanje nastavnika i zasnivanje radnog odnosa sa punim i nepunim radnim vremenom za nastavnika za užu naučnu oblast Računarske nauke.

USLOVI ZA NASTAVNIKA: Kandidati za nastavnika treba da ispunjavaju uslove za izbor u zvanja definisane čl. 74. Zakonom o visokom obrazovanju, Statutom Univerziteta i Pravilnikom o načinu i postupku sticanja zvanja i zasnivanju radnog odnosa nastavnika i saradnika na Metropolitan univerzitetu.

Konkurs je istekao.

Metropolitan Univerzitet

O Univerzitetu Metropolitan Kada je 2005. godine osnovan Fakultet informacionih tehnologija napravljena je osnova za izgradnju jedne moderne institucije koja svoju snagu temelji na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa privredom. Stabilan i kontinuiran razvoj ovog fakulteta kulminirao je 2010. godine osnivanjem Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti i konačnim utemeljenjem Univerziteta Metropolitan. Kao inovativno-preduzetnički univerzitet on danas predstavlja jednu od vodećih…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?