Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Ortopedski tehničar

Otto Bock Sava d.o.o.

Beograd, Kragujevac

10.11.2021.

ugovor puno radno vreme

Otto Bock je vodeća svetska kompanija za proizvodnju ortopedskih pomagala, modula i delova za proteze, ortoze, materijale, opremu i alate za ortopedsku tehniku i rehabilitaciju, kao i proizvodnju plastičnih masa i primenu informacionih tehnologija u ortopedskim pomagalima. Matična kompanija Ottobock SE & Co. KGaA nalazi se u Duderštadtu u Nemačkoj, a svoje kompanije i zastupništva prisutni su u 58 zemalja širom sveta.

Otto Bock Sava d.o.o. je deo kompanije Otto Bock i nadležna je za tržište na području Republike Srbije. Sedište Otto Bock Sava d.o.o. nalazi se u Kragujevcu, ul. Industrijska bb, a poslovne jedinice su u Beogradu ul. Paunova br. 82 - 84 i u Kruševcu ul. Vidovdanska 95/33.

Kvalifikacije kandidata:

  • srednja ili viša medicinska škola
  • obavezno odlično poznavanje anatomije
  • vrlo dobro poznavanje engleskog jezika
  • poznavanje rada na računaru: MS Office
  • vozačka dozvola B kategorije

Jedan od uslova je prihvatanje probnog rada od 6 meseci, kao i odlazak na edukaciju u određenom periodu van mesta stanovanja.

Svaki kandidat će proći testiranje znanja engleskog jezika (govor i razumevanje), rada na računaru, kao i testiranje tehničkog umeća.

Zamolili bismo kandidate koji ne ispunjavaju gore navedene uslove da ne šalju svoje biografije, već da daju šansu onima koji zadovoljavaju sve uslove.

Prijave slati elektronskim putem.

    Konkurs je istekao.

    Otto Bock Sava

    • Industrijska bb, Kragujevac, Srbija
    • PIB: 102901457
    • Matični broj: 17485342
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?