Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Pekar

Burger House d.o.o.

Beograd

08.12.2021.

ugovor puno radno vreme online intervju za posao

Gradski Deli je koncept koji je otvoren u martu 2020. godine. Podeljen je u tri segmenta. Prodavnica hrane i pića koja stiže iz pretežno malih, zanatskih proizvodnja iz različitih delova sveta kao i iz Srbije. Pekara u kojoj se koriste kvalitetni sastojci za pripremu peciva. Kuhinja gde se spremaju sendviči od najboljih namirnica.

Opis posla

U potrazi smo za pekarom sa ili bez iskustva.

Posao se sastoji od rada u proizvodnji gde se pripremaju dnevne količine potrebne za rad naših lokala. Sva peciva se pripremaju po recepturi. Obezbeđena sva oprema potrebna za rad i obuka za pravljenje proizvoda po našim standardima.

Znanje i veštine

  • Obuka za proizvode koje pravimo je obezbeđena sa naše strane.

Radno iskustvo

  • Nije neophodno

Nudimo

  • Redovnu isplatu plata
  • Obuku koja obuhvata sve neophodno za rad
  • Topli obrok
  • Napredovanje
    Konkurs je istekao.

    Burger House Bros doo

    Burger House Bros osnovan je 2013. godine. Misija nam je da ponudimo najkvalitetnije proizvode na tržištu i razvijemo oblast Američke kuhinje u Srbiji. Nalazimo se u Beogradu na Starom Gradu u Kralja Petra 10, na Vračaru u Nevesinjskoj 12, na Novom Beogradu u Jurija Gagarina 19, kao i u Novom Sadu na adresi Bulevar Mihajla Pupina 6. 

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?