Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Personalni asistent

O.Z. Danivizard

Beograd

21.01.2022.

ugovor puno radno vreme dostupno studentima

Личне квалификације:

-          Диплома o стеченом високом образовању из научне области педагошких или психолошких наука или на Факултету за специјалну едукацију и рехабилитацију, на студијама другог степена (мастер академске студије, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије) или на основним студијама у трајању од најмање четири године; осим наведеног степена и врсте стручне спреме, на конкурс се могу пријавити и кандидати који су по занимању дипломирани или мастер социјални радници, радни терапеути, студенти завршних година оних факултета који су на свом студијском програму полагали психолошке, педагошке или методолошке предмете за рад са децом,  односно лица која су посебно обучена за рад на послу персоналног асистента детета са посебним потребама, на тај начин што су стекла сертификат о обуци након завршеног адекватног течаја-обуке

-          Конкурс је отворен и за апсолвенте или студенте завршних година одређених факултета

-          Познавање рада на рачунару (MS office пакет)

-          Са или без радног искуства

Личне особине:

- Добре комуникацијске вештине

- Стрпљење

Konkurs je istekao.

O.Z. Danivizard

  • Čarlija Čaplina 39 (Hala Aleksandar Nikolić - Ledena dvorana), Beograd, Srbija
  • PIB: 106709765
  • Matični broj: 20664878
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?