Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Plaćena praksa – Full Stack Developer

Paragraf Lex d.o.o.

Beograd

15.08.2022.

20.000 - 50.000 RSD (mesečna plata) praksa puno radno vreme dostupno studentima

Paragraf Lex d.o.o. je softversko-izdavačka kompanija u okviru koje smo kreirali i dalje distribuiramo vodeću pravnu bazu podataka na tržištu Paragraf Lex, kao i savremeni program za elektronsko kancelarijsko poslovanje Kancelarko. Pored toga, razvijamo i druge softvere i aplikacije koje koriste naši klijenti. Naš posao da pronađemo savremeno i najbolje poslovno rešenje za softvere koje stvaramo nas vodi putem stalnog usavršavanja i napredovanja. U mogućnosti smo da odvojimo vreme, podelimo praktično znanje i organizujemo aktivnu plaćenu praksu, uz mogućnost zaposlenja.

Ko može da se prijavi?

Svi kandidati koji imaju formalno ili neformalno IT obrazovanje, kao i kandidati na završnim godinama studija na kojima se izučava razvoj softvera.

Koliko traje praksa, da li je plaćena i da li postoji mogućnost zaposlenja?

U zavisnosti od individualnog napretka praktikanata praksa može trajati od 2 do 12 meseci, s tim što su prva dva meseca zagarantovana. Praksa je plaćena u iznosu od 20000 do 50000 dinara mesečno, u zavisnosti od angažovanja, stepena napretka i znanja, i nakon što se završi postoji mogućnost zaposlenja na adekvatnoj poziciji junior developera.

Opis prakse

U zavisnosti od broja odabranih praktikanata formiraju se timovi koji će nezavisno i samostalno raditi na posebnim projektima od početka do kraja. Svakom od timova se dodeljuje posvećeni mentor koji im je na raspolaganju u toku trajanja prakse. Pored mentora svakom timu će biti omogućen pristup online i hardcopy literaturi iz oblasti koje su pokrivene pozicijom kao i pristup source code-u drugih gotovih projekata kako bi na što bolji način ovladali tehnologijama svoje pozicije.

Na kraju svakog meseca praktikanti će biti obavešteni o svom napretku i o tome šta mogu očekivati od izazova u budućnosti.

Praksa - Full Stack Developer.

Koji su neophodni uslovi?

 • Osnovno poznavanje OOP principa
 • Osnovno poznavanje PHP programskog jezika
 • Osnovno poznavanje JavaScript programskog jezika
 • Poznavanje rada sa bazama podataka

Šta je pokriveno praksom?

 • PHP – kao osnovni programski jezik. Rad sa popularnim i modernim “PHP Framework” rešenjima.
 • JavaScript – kao osnovni programski jezik. Rad sa popularnim i modernim “JavaScript framework” rešenjima.
 • SQL
 • GIT
 • Ostale tehnologije i alati koji će biti obuhvaćeni projektima na kojima se radi

Šta se očekuje od praktikanta?

Od praktikanata očekujemo upornost, entuzijazam i želju za učenjem.

Kako izgleda proces selekcije kandidata?

Svim kandidatima koji ispunjavaju minimalne uslove će biti pružena šansa da rade ulazni test nakon kojeg sledi intervju sa Team Leader-ima i mentorima. Sa odabranim praktikantima se zaključuju adekvatni ugovori na dva meseca. Početak prakse planiran je za 01.09.2022.

Rok za prijave je: 15.08.2022.

  Paragraf Lex d.o.o.

  Ko smo mi? Kompanija Paragraf je kuća koja preko 25 godina svojim klijentima obezbeđuje brz, siguran, tačan i ažuran pristup informacijama bitnim za uspešno i zakonito poslovanje u Republici Srbiji i Bosni i Hercegovini, ukratko - sve za primenu prava na dohvat ruke. Proizvodi i aktivnosti? 📌 Pravna baza Paragraf Lex 📌 Kancelarko - program za elektronsko kancelarijsko poslovanje: moduli e-Delovodnik, e-Fakture, e-Poštar, Principal 📌 Štampani stručni časopisi i specijalisi 📌 Priručnici iz različitih…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?