Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Pomoćni kuvar

Love Organic d.o.o.

Beograd, Paštrovićeva (kod hipodroma)

26.11.2021.

ugovor puno radno vreme 1. smena

POMOĆNI KUVAR  

Nudimo: dobre uslove za rad (velika profesionalna kuhinja), redovna plata, topli obrok, 8 sati dnevnog rada, i mogućnost napredovanja

Tražimo: poznavanje obrade povrća, ispomoć šefu kuhinje i kuvaru, održavanje higijene svog radnog mesta i kuhinje, želja za inovacijama i TIMSKI RAD

Konkurs je istekao.

LOVE ORGANIC d.o.o.

PRVA 100% ORGANSKA KUHINJA U SRBIJI LoveOrganic kuhinja otvorena je sa namerom da 7dana u nedelji imate na raspolaganju 100% organske, visokokvalitetne i hranljive obroke i napitke za celu porodicu. Namirnice koje koristimo u LoveOrganic kuhinji, uzgajane su na zdravom zemljistu, u ekoloski ispravnim uslovima i prema vodećim ekološkim principima. Ovi iskljucivo organski sastojci cine svu nasu ponudu potpuno ZDRAVOM!

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?