Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Pomoćni poslastičar

Morsal d.o.o.

Beograd, Bulevar Vojvode Mišić 17

11.11.2020.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena dostupno osobama sa invaliditetom

Firma Morsal d.o.o. bavi se proizvodnjom svežih kolača i torti, ručno rađenih, bez dodatka aditiva i konzervansa, čime se na tržištu izdvajamo od ostalih proizvođača. Svoj uspeh naša firma duguje upravo kvalitetu kolača, kao i procesu njihovog rada, čime smo uspeli da sačuvamo duh tradicije domaćih kolača.

U ovom procesu veliki oslonac su naši ljudi koji nam pomažu da istrajemo u svom cilju, a to je uvek isti, uvek sveži i uvek kvalitetni kolači. Zbog povećanja obima posla, firmi Morsal su potrebni novi pomoćni poslastičari koji bi svojim doprinosom pomogli u očuvanju našeg cilja. Ukoliko želite da budete deo našeg tima i da sa nama rastete ili steknete nova znanja i iskustva, firma Morsal je tu za Vas.

Ono što se traži od pomoćnog radnika jeste timski rad, odgovornosti, urednost, preciznost u radu.

Posao pomoćnog poslastičara ukratko obuhvata:

  • formiranje kolača od unapred pripremljenih filova i kora
  • sečenje kolača
  • finalna obrada kolača
  • skladištenje u rashladnu komoru
  • priprema sirovina za kolače
  • pakovanje kolača u kutije

Radni odnosi se zasnivaju Ugovorom na određeno vreme, uz mogućnost stalnog zaposlenja. Kako se želje tržišta i želje firme najčešće podudaraju, naši kapaciteti su u stalnom porastu, što daje mogućnost zaposlenima za napredovanjem.

    Konkurs je istekao.

    Morsal d.o.o.

    Morsal d.o.o. je porodična kompanija, osnovana je 2010.godine. Imamo dugu tradiciju u proizvodnji svežih kolača i torti, ručno rađenih, bez dodatka aditiva i konzervansa, čime se na tržištu izdvajamo od ostalih proizvođača. Svoj uspeh Morsal duguje upravo kvalitetu kolača, kao i procesu njihovog rada, čime smo uspeli da sačuvamo duh tradicije domaćih kolača. U ovom procesu veliki oslonac su naši zaposleni, bez kojih ništa ne bi moglo da se sprovede u delo i koji nam pomažu da istrajemo u svom cilju,…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?