Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je deaktiviran. Na zahtev poslodavca, konkurs je deaktiviran dana 18.01.2022 pre isteka prvobitno postavljenog roka.

Poslovni sekretar/ica

Grafin NBG Invest d.o.o.

Beograd, Zemunska 22

19.01.2022.

500,00 EUR (mesečna plata) CV nije obavezan ugovor puno radno vreme

Preduzeću „Grafin NBG Invest“ d.o.o., koje se od 2015. godine bavi investiranjem u izgradnju stambenih objekata, potreban/na je poslovni sekretar/ica za rad u novootvorenoj kancelariji na Novom Beogradu u Zemunskoj ulici.

Opis posla

Posao uključuje poslovnu korespondenciju sa klijentima i partnerima, administrativne poslove vezane za ponude, projektnu dokumentaciju i sl., kao i povremeno pokazivanje stanova u izgradnji na Novom Beogradu zainteresovanim klijentima.

Uslovi

Radno vreme je osmosatno, radnim danima, a plata je 500 EUR u dinarskoj protivvrednosti, uz bonus po prodatom stanu, ukoliko zaposleni bude angažovan na prezentaciji tih stanova.

Neophodne veštine

Potrebno je dobro poznavanje rada na računaru, kao i komunikativnost, odgovornost, pouzdanost i dobra organizovanost.

Konkurs je deaktiviran. Na zahtev poslodavca, konkurs je deaktiviran dana 18.01.2022 pre isteka prvobitno postavljenog roka.

Grafin NBG Invest Doo

  • Jurija Gagarina 188, Beograd, Srbija
  • PIB: 109003908
  • Matični broj: 21109649
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?