Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Predstavnik prodaje logističkih usluga

Steel Express Logistics d.o.o.

Beograd

26.10.2021.

ugovor puno radno vreme

Preduzeće Steel Express Logistics /SEL/ na evropskom tržištu uspešno posluje više od 5 godina.

Na području Srbije započeli smo poslovne aktivnosti krajem decembra 2020. godine. 

Mi smo mali, uigrani i razigrani tim profesionalaca koji se bavi organizacijom prevoza robe, koristeći različite vrste transporta. Naš posao je dinamičan i inspirativan i mi istinski uživamo radeći ga.

Svakodnevno pomažemo našim klijentima da ostvare poslovne ciljeve tako što za njih krojimo optimalna i jedinstvena logistička rešenja koja uključuju organizaciju pomorskog, železničkog i drumskog prevoza robe. 

Sada smo u potrazi za novim kolegom/koleginicom.

Ako za tebe kažu da „kada te izbace kroz prozor, ponovo uđeš na vrata“, entuzijastičan/a, imaš želju i volju da odbijanje preobratiš u pristanak, otvoren si za sticanje novih znanja i veština, uživaš u radu sa ljudima i sjajno ti ide prodaja jer joj pristupaš sistematično i vešt/a si u organizaciji i prezentaciji,  onda imamo pravu poziciju za tebe. Tražimo: 

Predstavnika predaje logističkih usluga

Koji bi bili tvoji radni zadaci?

·         Razvijanje i održavanje saradnje sa postojećim klijentima i akvizicija novih klijenata

·         Sprovođenje plana prodajnih aktivnosti definisanih godišnjim budžetom 

·         Vođenje uredne prodajne arhive dokumentacije u skladu sa utvrđenom procedurom 

·         Upravljanje prodajnom administracijom i izveštavanje o mogućnostima za dalje unapređenje odnosa sa klijentima 

·         Promovisanje, prodaja i osiguravanje narudžbine od nominovanih (targetiranih) potencijalnih klijenata

·         Koordinacija ostvarenja prodajnih ciljeva sa kolegama iz operative

·         Prezentacija izveštaja o sprovedenim aktivnostima i realizovanim ciljevima na nedeljnom, mesečnom, kvartalnom i godišnjem nivou.

 Koje osobine, obrazovanje i radno iskustvo ima naš idealni kolega/koleginica?

·         Proaktivan/a si. Preduzimljiv/a si, imaš ideju šta i kako ćeš da radiš. Prilično si samostalan/a u radu.

·         Istrajan/a si. Ne odustaješ kod prve prepreke i ne gubiš motivaciju, već naprotiv istrajavaš u ostvarivanju postavljenog cilja.

·         Takmičarskog si duha, jer voliš da se nadmećeš sa samim sobom, prevazilaziš samog sebe i beležiš nove pobede.

·         Radoznao/la si i neposredan/a.  Istinski se interesuješ za ljude. Umeš da prepoznaš potrebe sagovornika. Vešt/a si u prepoznavanju trenutka, kada je potrebno samo slušati, a kada je  potrebno biti ozbiljan ili duhovit.

·         Obrazovanje ekonomske struke predstavlja prednost

·         Iskustvo u prodaji logističkih usluga predstavlja prednost, sa fokusom na prodaji usluga železničkog i intermodalnog transporta.

Šta možeš da očekuješ od nas?

·         Prijateljsko radno okruženje u kome se podstiče slobodna razmena ideja i otvorena komunikacija 

·         Mi svakodnevno mnogo pažnje posvećujemo izgradnji i održavanju poverenja među nama zaposlenima. Takav stav poverenja gradimo i održavamo i ka našim klijentima i partnerima. Jako nam je bitno da postupamo fer prema sebi i drugima, jer za nas je to jedini način da poslujemo dugoročno i uspešno.

·         Službeno vozilo, službeni laptop i mobilni telefon

·         Fiksnu zaradu i bonus zaradu koja zavisi samo od tebe

·         Mogućnost da napreduješ i do pozicije Direktora prodaje

Ukoliko si zainteresovan/a da se pridružiš našem timu, molimo te da radnu biografiju na srpskom jeziku (najviše do 2 stranice A4 formata bez fotografije) dostaviš elektronskim putem.

Sve prijave biće sačuvane u našoj bazi kandidata i biće obrađene u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Koristiće se isključivo u svrhu regrutacije i selekcije i neće biti dostupne trećim licima. 

Zahvaljujemo se svima koji pokažu zainteresovanost za rad u našem preduzeću. Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži krug, najkasnije do 30.11.2021. godine.

Radujemo se što ćemo te upoznati! :)

Steel Express Logistics d.o.o.

Preduzeće Steel Express Logistics / SEL/ na evropskom tržištu uspešno posluje više od 5 godina. Naše poslovne aktivnosti su vezane za organizaciju pomorskog, železničkog i drumskog prevoza robe. Na tržištu Srbije prisutni smo od decembra 2020. godine.  Naš tim čine profesionalci u domenu organizacije svih vidova transporta robe, koji su istinski posvećeni održavanju i unapređenju naših usluga.  Našim klijentima nudimo sveobuhvatna i optimalna rešenja za svaki vid transporta robe.

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?