Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Procesni inženjer

Monus d.o.o.

Inđija

30.11.2021.

ugovor puno radno vreme

Kompanija  Monus osnovana je 1993. godine. Prvobitno se bavila trgovinom robe široke potrošnje na veliko a 1999. godine doneta je strateška odluka o novom razvojnom programu i investiranju u delatnost duvanske industrije.

Kao jedini domaći proizvođač cigareta, svoju popularnost duguje najpoznatijem brand-u Fast, prvom brand-u sa kojim ova kompanija 2002. godine počinje svoju duvansku istoriju i koji obeležava njenu dalju budućnost. Sopstvena fabrika je izgrađena 2005. godine i predstavljala je najmoderniju fabriku u zemlji.

Danas Monus poseduje modernu i automatizovanu fabriku sa šest proizvodnih linija. Kapacitet za izradu cigareta iznosi 10.000 cigareta u minuti, kapacitet linije za rezani duvan je 4.000 kg na sat, a kapacitet linije za ekspandovano rebro iznosi 1,200kg na sat. Poseduje savremenu laboratoriju, implementiran QMS –ISO 9001.

Prodajni portfolio kompanije čine brojni brandovi cigarete u nižem-srednjem-premijum segmentu. Dominatnu ulogu čine linije Fast, Monus, De Santis. Kompanija je strateški izvozno orijentisana, a danas u strukturi prodaje 85% učestvuje izvoz.

Kompanija svoj program izvozi na pet kontinenata, sektor prodaje čine duty free i domaće tržište.

U zemlji naše cigarete možete naći u duty free kanalu prodaje i na domaćem tržištu.  

Misija kompanije je da primenom najsavremenije tehnologije u izradi proizvoda zadovoljimo najviše standarde. 

Naša vizija je da optimalnim ulaganjem u resurse i kvalitet proizvoda  ispunimo očekivanja i zadovoljimo potrebe naših potrošača obezbedjujući konstantan razvoj i lidersku poziciju. 

Naša kompanija poseban akcenat stavlja na zaštitu životne sredine. Savremena tehnologija koju koristimo u proizvodnom procesu omogućava da se održi ekološka ravnoteža

Ambicioznom i perspektivnom timu kompanije potrebno je proširenje, u potrazi smo za stručnim i motivisanim kolegom na poziciji: "Procesni inženjer". Lokacija rada: Inđija.

Prijatno radno okruženje, otvorena komunikacija i visok nivo kompanijske pripadnosti su vrednosti koje nas karakterišu. Postanite deo tima i učestvujte u kreiranju zajedničke i uspešnije profesionalne budućnosti.

Dobrodošli u Monus, mesto gde se strast i ljubav prepliću i formiraju jedne od najboljih duvanskih proizvoda na svetu!

Opis radnog mesta:

 • Organizuje i prati aktivnosti timova kako bi postigli ciljeve dnevnog plana proizvodnje u skladu sa proizvodnim specifikacijama. Pravovremeno i efikasno predlaže rešenja za svako pitanje koje ometa normalan rad na linijama. Podržava supervizora u organizovanju ljudi unutar timova na takav način da ispune godišnje ciljeve plana odmora i ograničenja prekovremenog rada.
 • U koordinaciji sa inženjerom održavanja, analizira parametre proizvodnje. Asistira u rešavanju problema sa kvalitetom i količinom, zastojima i/ili kvarovima kako bi se osigurala optimizacija procesa.
 • Poboljšava, koordinira, učestvuje u projektima velike složenosti sa visokim učešćem.
 • Osigurava strogo praćenje svih EHS procedura i preporuka u korišćenju u svim režimima rada (Lična zaštitna oprema), LOTO (zaključaj i obeleži), praćenje bezbednosnih uputstava itd.)
 • Procenjuje tehničke veštine članova tima i pruža podršku Supervizoru smene u pripremi razvojnih planova za operatere i PT. Omogućava tehničku obuku i obuku operaterima i PT-ima. Aktivno učestvujte u aktivnostima stalnog usavršavanja, ohrabrujte i uključujete članove tima i poduzmite sledeće aktivnosti.
 • Učestvuje u planiranju aktivnosti čišćenja i održavanja kako bi se ispunili standardi čišćenja i održavanja preporučeni od strane GMP-a i procesne parametre unutar specifikacija.
 • Aktivno učestvuje u svim revizijama izvršenim po linijama iz njegove odgovornosti - revizija EHS, revizija kvaliteta, revizija čišćenja i održavanja urednosti, itd. Osigurava da se sprovode i prate sve korektivne akcije i preporuke.
 • Osigurava pravilno snimanje i praćenje svih parametara koji utiču na KPI. Osigurava urednu dokumentaciju o svim sprovedenim aktivnostima.
 • Organizuje redovan pregled performansi unutar timova i prati dogovorene akcije. Priprema izveštaj za Supervizora smene o radu timova, KPI-ju, sastancima, diskusijama, predlogu ciljeva, itd.

Uslovi:

 • VII stepen stručne spreme - diplomirani inženjer mašinstva (poželjno je smer Mehatronika)
 • Minimum 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama
 • Znanje rada na računaru (MS Office, AutoCad)
 • Znanje engleskog jezika
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Analitičnost, sistematičnost, objektivnost
 • Komunikativnost, strpljivost, pedantnost
  Konkurs je istekao.

  Invej a.d.

  INVEJ - Snaga koja raste!

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?