Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Prodavac/prodavačica

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

Novi Sad, Promenada

20.01.2022.

ugovor nepuno radno vreme

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

Najveći prodavac obuće u Evropi Deichmann
traži nove saradnike za prodavnicu u Novom Sadu (Promenada)

Prodavac / prodavačica

logo_16050

Šta očekujemo od Vas:

 • završenu odgovarajuću stručnu spremu IV stepena
 • osećaj za odgovornost i natprosečnu zainteresovanost za rad
 • veselje i smisao za rad sa strankama i u timu
 • komunikativnost, organizovanost, fleksibilnost, samoinicijativnost

Možete očekivati:

 • rad u uređenoj sredini vrlo uspešne firme
 • zanimljiv, dinamičan i raznolik posao
 • radni odnos za kraće radno vreme, stimulativna plata
 • zasnovaćemo radni odnos na određeno vreme (zamena za trudničko bolovanje)

Ako ste prepoznali priliku i Vam opisano radno mesto predstavlja lični izazov, pošaljite nam svoju ponudu za posao na donju adresu:

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Novi Beograd ili elektronskim putem.

Poželjno je da se prijavite elektronskim putem.

Hvala Vam!

  Upoznajte poslodavca Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

  Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

  Deichmann je od 1913. godine porodično preduzeće s namerom da i dalje ostane nezavisno. Više nego 100-godišnja istorija je započela u Esenu, u srcu Rurske oblasti. Na tom mestu se još uvek nalazi centrala grupe preduzeća. Preduzeće Deichmann SE danas posluje u preko 4.205 poslovnica, zapošljavajući ... Saznajte više

  Beneficije

  • NAŠIM ZAPOSLENICIMA I NJIHOVOJ PORODICI NUDIMO POSEBNE POPUSTE ZA KUPOVINU DEICHMANNOVE OBUĆE. DEICHMANNOV TIM IMA MOGUĆNOST DA KORISTI POPUSTE SVE DO 25%.
  • NA POČETKU SVOG RADNOG ODNOSA U KOMPANIJI DEICHMANN SVIM SE NOVIM ZAPOSLENICIMA DODELJUJE MENTOR KOJI NOVOG SARADNIKA/SARADNICU VODI KROZ POČETNU OBUKU. NAŠI SU MENTORI POSEBNO OBUČENI ZA PRENOŠENJE ZNANJA I SVOJU ULOGU OBNAŠAJU SA VELIKIM STEPENOM ODGOVORNOSTI.
  • SVI NOVI ZAPOSLENICI NA POČETKU DOBIVAJU ODGOVARAJUĆU ODEĆU I ZAŠTITNE MASKE TE PRE POČETKA RADA OBAVE OBUKU IZ ZAŠTITE NA RADU.
  • KOMPANIJA DEICHMANN PRUŽA BEZBEDNO I ZDRAVO RADNO OKRUŽENJE. ZDRAVLJE JE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH PRIORITETA KOMPANIJE ZATO SE NA TU TEMU ORGANIZUJU RAZLIČITE RADIONICE O ZDRAVOJ ISHRANI, VEŽBANJU, PRAVILNOM RUKOVANJU SA TEŠKIM TERETIMA…
  • U KOMPANIJI DEICHMANN VERUJEMO DA SU DECA NAŠE NAJVEĆE BOGASTVO, ZATO SVAKOM SARADNIKU/SARADNICI KOJI POSTANE RODITELJ ŠALJEMO NA POKLON DEICHMANNOVE CIPELICE ZA PRVE BEBINE KORAKE.
  • U DEICHMANNU VERUJEMO DA JE TIMSKI RAD JEDAN OD TEMELJA ZA USPEH KOMPANIJE. ZATO NASTOJIMO DA NAŠIM SARADNICIMA PRUŽAMO PRILIKE ZA STVARANJE I JAČANJE TIMSKOG DUHA. TO REALIZUJEMO ORGANIZOVANJEM RAZLIČITIH RADIONICA, TEAMBUILDINGA, NOVOGODIŠNJIH PROSLAVA I RAZLIČITIH PRIGODNIH DRUŽENJA.
  • NAŠIM ZAPOSLENICIMA NUDIMO MOGUĆNOST RAZLIČITIH OBUKA. VEĆ NA SAMOM POČETKU RADA U KOMPANIJI SVAKI ZAPOSLENIK DOBIJE MENTORA KOJI GA UVEDE U NOVI POSAO NA PROFESIONALAN NAČIN. NAŠI ZAPOSLENICI IMAJU MOGUĆNOST UČESTVOVATI U RADIONICAMA NA TEMU STRUČNIH I MEKIH VEŠTINA, A POSLEDNJE DVE GODINE IMAJU I MOGUĆNOST DA SE EDUKUJU PUTEM ELEKTRONSKOG SISTEMA ELMO KOJI JE STVOREN POSEBNO ZA KOMPANIJU DEICHMANN.
  • U NAŠIM SARADNICIMA VIDIMO NAŠ NAJVEĆI POTENCIJAL. ZATO NASTOJIMO SARADNICIMA PONUDITI RADNO MESTO GDE SE MOGU OSTVARITI NA PROFESIONALNOM I LIČNOM NIVOU. NAŠIM ZAPOSLENICIMA PRUŽAMO MOGUĆNOST DA SE REDOVNO EDUKUJU NA RADIONICAMA KOJE VODI NAŠ VLASTITI STRUČNI SARADNIK ZA EDUKACIJU. KAKO BISMO EDUKACIJU NAPRAVILI JOŠ PRISTUPAČNIJU I FLEKSIBILNIJU, RAZVILI SMO I VLASTITI KOMPJUTERSKI SISTEM ELMO PUTEM KOJEG MOGU NAŠI KOLEGE I KOLEGINICE PRIDOBIVATI DODATNA ZNANJA NA TEMU POZNAVANJA ROBE, PRODAJE DODATNIH ARTIKALA, KOMUNIKACIJE, MOTIVACIJE … PRONAĆI PRAVU OSOBU SA TRAŽENIM KARAKTERISTIKAMA I VREDNOSTIMA TE NJENO ZAPOŠLJAVANJE NA ODGOVARAJUĆE RADNO MESTO JEDAN JE OD NAJVEĆIH IZAZOVA SA KOJIM SE SUSREĆEMO KOD REGRUTIRANJA NOVIH SARADNIKA.
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?