Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Projektant/projektant pripravnik elektroenergetskih objekata i instalacija

Kodar Energomontaža d.o.o.

Beograd

30.07.2021.

ugovor puno radno vreme

Kodar Energomontaža d.o.o.  je kompanija specijalizovana za izvođenje radova u sledećim oblastima: Projektovanje i izgradnja dalekovoda trafo stanica svih naponskih nivoa (10-400 kV), Projektovanje i izgradnja telekomunikacionih sistema u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, Proizvodnja čeličnih konstrukcija za potrebe energetike i telekomunikacija. 

Preko 700 zaposlenih se brine da kompanija stalno ima konkurentsku prednost u kompleksnom globalnom okruženju, i da savremenim principima poslovanja obezbede efikasan i efektivan rad koji vodi do zadovoljnog klijenta.  Usled širenja poslovanja potrebne su nam nove kolege na mestu:

Projektant/projektant pripravnik elektroenergetskih objekata i instalacija

(dva  izvršioca)

Osnovna zaduženja:

·         Radi na poslovima projektovanja i izrade tehničke dokumentacije kao i na primeni svih zakonskih propisa, pravila struke, normi, standarda i pravilnika

·         Izrada različitih vrsta projektno-tehničke dokumentacije elektroenergetskih objekata i instalacija, uzemljenja i zaštite od atmosferskog pražnjenja 

·         Daje uputstva za projektovanje i tehničku pripremu saradnicima na projektima

·         Prati standarde i zakonske norme iz oblasti rada i iz svoje delatnosti u cilju profesionalnog usavršavanja i praćenja trendova u predmetnoj oblasti

·         Projektantski obilasci i pronalaženje najboljih tehničkih rešenja na terenu

·         Komunikacija sa predstavnicima investitora, državnih i javnih preduzeća i institucija

   Potrebne kvalifikacije:

·         Dipl. Inženjer / Msc / Bsc elektrotehnike, smer energetika

·         Aktivno znanje engleskog jezika

·         Sa li bez iskustva na poslovima projektovanja i/ili izvođenja radova elektroenergetskih objekata i instalacija.

 Od kandidata očekujemo:

·      Aktivni vozač vozila B kategorije

·      Dobre organizacione sposobnosti

·      Odlične sposobnosti pregovaranja i prezentovanja

·      Dobra koordinacija i sposobnost rada u timu

·      Snalažljivost i samoinicijativa

·      Pouzdanost i tačnost u ostvarivanju zadatih ciljeva

·      Spremnost za poslovna putovanja i rad u zemlji i inostranstvu

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Kodar Energomontaža doo

 Kodar Energomontaža,  je kompanija specijalizovana za izvođenje radova u sledećim oblastima: - Projektovanje i izgradnja dalekovoda svih naponskih nivoa (10-400 kV) - Projektovanje i izgradnja trafo stanica svih naponskih nivoa (10-400 kV) - Projektovanje i izgradnja telekomunikacionih sistema u fiksnoj i mobilnoj telefoniji - Proizvodnja čeličnih konstrukcija za potrebe energetike i telekomunikacija S obzirom da je osnovana 1958. godine i da uspešno posluje više od pola veka, Energomontaža iza…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?