Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

QA inženjer

Extreme d.o.o.

Beograd, Business Garden

15.04.2021.

ugovor puno radno vreme

Ako poput nas smatrate da bi svako radno okruženje u svetu bilo mnogo lepše mesto kada bi softver imao manje bagova, pružamo vam priliku da se pridružite našem timu i date svoj doprinos!

U firmi Extreme radi grupa pažljivo odabranih ljudi okupljenih oko ideje da našim klijentima možemo biti od velike koristi izradom i primenom vrhunskih softverskih proizvoda i time ispunimo razlog našeg postojanja na tržištu.

Treba nam svestran i iskusan član tima koji bi dinamičan proces razvoja softverskog proizvoda kao i njegov krajnji rezultat učinio boljim iskustvom pre svega za naše korisnike ali i nas same.

Razvijamo web aplikacije uglavnom za velike domaće i strane klijente. Platformski smo potpuno orijentisani na Microsoft onpremises stack i Azure cloud. Koristimo TFS za source kontrolu i praćenje bagova i projekata, programiramo u Visual Studiju koristeći C# i MS SQL, učimo React i razvoj multitenant aplikacija, koristimo mnoge frejmvorke i kontrole koje ubrzavaju naš rad.

Od QA inženjera kakvog želimo u timu, očekujemo da radi sa timom od samog starta projekta i sa timom utvrdi šta je najbolji put da osiguramo da proizvod odgovara specifikaciji. I da zatim koristeći alate i tehnike koje po mišljenju QA najbolje odgovaraju svrsi, verifikuje i obezbedi kvalitet proizvoda u saradnji sa programerima i ostalim članovima tima.     

Za testiranje koristimo C#, Selenium (IDE i WebDriver) i manuelne testove.

Očekujemo da imate najmanje 2 godine iskustva kao QA. Očekujemo i da imate više ili visoko obrazovanje tehničkog ili organizacionog usmerenja. Treba da znate da pišete test scenarije i da imate makar osnovno iskustvo u automatskom testiranju web aplikacija na bilo kom frejmvorku.  

Možemo i hoćemo da vam pružimo konkurentne uslove, priliku da se zajedno sa nama profesionalno usavršavate i verujte odličnu atmosferu i okruženje za rad.

Konkurs je istekao.

Extreme d.o.o.

Mi smo softverska firma koja se od 1996. godine isključivo bavi primenom svojih znanja i softverskih tehnologija za unapređenje poslovanja naših klijenata.   Rasli smo zajedno sa našim vendorima i klijentima i nakon saradnje sa preko 15.000 domaćih i stranih firmi, stekli ogromno iskustvo i do najfinijih detalja usavršili naše procese nabavke, prilagođavanja i implementacije softvera.   Stručnim savetima, kvalitetnim i pouzdanim rešenjima i pravovremenom podrškom pratimo svakog našeg klijenta…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?