Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Radnik na ekstruderu

Ramona d.o.o.

Nemanovci (Novi Sad)

Adrese mesta rada

  • Novi Sad, Nemanovci 9

09.03.2021.

60.000,00 - 85.000,00 RSD (mesečna plata) CV nije obavezan ugovor puno radno vreme 1, 2. i 3. smena

Potreban nam je: Radnik na mašini za ekstrudiranje folije.

Uslovi:

  • Stručna sprema nije neophodna. Prednost imaju kandidati sa prethodnim iskustvom u radu na ekstruderima.

Opis posla:

  • Lokacija obavljanja posla je u Nemanovcima, 4km od Novog Sada, na izlasku prema Temerinu, iza gradske deponije, prekoputa megamarketa Rodić. Primamo zaposlene i iz okoline Novog Sada (B. Jarak, Temerin, Kać, Budisava itd.).
  • Radi se u 3 smene (06:00-14:00 ; 14:00-22:00 ; 22:00-06:00), i to po principu 2 dana 1. smena, 2 dana 2. smena, 2 dana 3. smena, 2 dana slobodno.
  • Plata je redovna, 22 godine nije nijedan dan kasnila plata. Noćni rad i prekovremeno se plaćaju po zakonu, kao i putni troškovi.

Osnovna zaduženja:

  • Upoznaje se sa propisanim i određenim tehnologijama i procedurama, vrši pripremu mašine, opreme i dokumentacije za proces rada.
  • Po preuzetom radnom nalogu, trebuje neophodni materijal za rad, pridržava se važeće radne procedure za liniju ili pogon u kom pripada.
  • Vrši kontrolu ulaznih sirovina, obavlja kontrolu kvaliteta poluproizvoda ili gotovog proizvoda u toku samog procesa.
  • Pregleda i pušta mašinu u rad, koriguje greške u procesu rada.
  • Stara se o opremi, otklanja kvarove i nedostatke na mašini.

Okvirna plata: 60.000 - 85.000 RSD

    Konkurs je istekao.

    Ramona doo

    Firma Ramona je osnovana 1998. Osnovani smo u Kaću, a od 2017. godine se nalazimo u Nemanovcima - malo naselje na obodu Novog Sada, blizu Pejićevih Salaša, nedaleko od Čvarkove babe. :) Lokacija se nalazi 9 km od centra Novog Sada. Firma se bavi reciklažom i preradom otpadnih plastičnih masa - PE, PP i drugih, proizvodnjom i prodajom ekstrudirane ambalaže (plastične kese, vreće za smeće, PP džambo vreće), polietilena niske i visoke gustine. Jedna smo od retkih firmi koja praktikuje cirkularnu…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?