Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Radnik u proizvodnji

TIS d.o.o.

Nova Pazova, Industrijska zona bb

05.11.2021.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

Firma TIS d.o.o. osnovana je 1993. godine sa sedištem u Ivanjici, osnovna delatnost je proizvodnja i promet repromaterijala za proizvodnju nameštaja, pružanje usluga, proizvodnja poluproizvoda i gotovog nameštaja.

Jedan od naših distributivnih centara u Novoj Pazovi raspisuje konkurs za Radnike u proizvodnji

Radi daljeg širenja poslovanja i unapređenja kvaliteta usluga, potrebna nam je podrška vrednih i odgovornih ljudi koji imaju ambiciju da napreduju zajedno sa nama.

Ukoliko ste odgovorni, pošteni, uporni, spretni, pozivamo Vas da konkurišete za navedenu poziciju.

Nudimo Vam:

Redovnu i dobru zaradu, dobre uslove rada.
Prijave na telefon ili elektronski.

Konkurs je istekao.

TIS d.o.o.

Kompanija TIS d.o.o. osnovana je 1993. godine sa sedištem u Ivanjici, a osnovna delatnost bila je proizvodnja i promet rezane građe.Težak i neizvestan privredni ambijent u tom periodu uzrokovao je česte dopune osnovne delatnosti u cilju uspostavljanja viših poslovnih performansi. Na taj način, tri godine kasnije, trgovina pločastim materijalima za proizvodnju nameštaja postaje centralna tačka podizanja poslovne aktivnosti. U svom daljem razvoju kompanija pored trgovine širokom paletom repromaterijala…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?