Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Radnik/Radnica na kasi

Player Plus d.o.o.

Beograd

13.08.2022.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

Sa preko 18 godina kontinuiranog razvoja, kompanija Player sada radi sa nekim od najvećih svetskih brendova i postala je jedan od regionalnih lidera na tržištu HiFi, profesionalne audio, DJ i studijske opreme, instrumenata i rasvete.

Player poseduje posebne sektore veleprodaje, maloprodaje, marketinga, dizajna, showroom sa preko 600 m2 na tri lokacije u centru Beograda, 350 m2 u Novom Sadu, 75 m2 u Nišu, sa specijalizovanim odeljenjima za razglas, DJ i studijsku opremu, HI-FI i rasvetu.

Zbog povećanja obima posla na poziciji u Beogradu nam je potreban: Radnik/Radnica na kasi 

Opis radne pozicije:

Kucanje računa, naplata
Predavanje pazara
Vođenje KEPU knjige
Popis

Uslovi za kandidate:

Tačnost, ažurnost, sistematičnost i odgovornost
Informatička znanja, posebno vladanje računovodstvenim programima i programima za obradu teksta i za izradu proračunskih tabela, razvijenost matematičkih sposobnosti
Komunikativnost u saradnji sa kolegama, sa kupcima i korisnicima usluga i obazrivost u radu s novcem
Rad u smenama
Volja za učenjem i usavršavanjem

Nudimo:

Rad u dinamičnom okruženju uz odlične uslove rada i mogućnost napredovanja

Konkurs je istekao.

Player Plus d.o.o.

Sa preko 18 godina kontinuiranog razvoja, kompanija Player sada radi  sa nekim od najvećih svetskih brendova i postala je jedan od regionalnih  lidera na tržištu HiFi, profesionalne audio, DJ i studijske opreme,  instrumenata i rasvete. Player poseduje posebne sektore veleprodaje, maloprodaje, marketinga,  dizajna, showroom sa preko 600 m2 na tri lokacije u centru Beograda,  350 m2 u Novom Sadu, 75 m2 u Nišu, sa specijalizovanim odeljenjima za  razglas, DJ i studijsku…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?