Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Referent tehničke podrške

SINGI Inženjering d.o.o.

Beograd, Molerova 74

19.01.2022.

ugovor puno radno vreme online intervju za posao

Singi Inženjering je preduzeće koje se duže od 20 godina bavi poslovima informatičke bezbednosti.

Na tržište Srbije i regiona smo doveli renomiranu svetsku kompaniju iz ove oblasti, Kaspersky, sa kojom i dalje imamo veoma uspešnu saradnju, a vremenom smo uspostavili uspešnu poslovnu saradnju i sa drugim renomiranim kompanijama kao što su Acronis, Bitdefender i G Data.

Svojim zaposlenima omogućavamo besplatna stručna usavršavanja u oblasti informatičke bezbednosti i informacionih tehnologija generalno, a pošto smo mali kolektiv stimulišemo i kreativnost i individualnost svakog zaposlenog.

Posao se odvija u poslovnom prostoru poslodavca sa povremenim izlascima na teren u prostorije klijenata, a u uslovima pandemije se posao obavlja hibridno - i radom od kuće i pomoću alata za udaljeni pristup opremi klijenta.

Od kandidata se očekuju sledeća znanja:

  • Administracija računarskih sistema, Windows platforme - visok nivo (poželjno je i osnovno poznavanje VMware, Hyper-V, Azure i/ili sličnih alata za virtualizaciju).
  • Iskustvo u radu sa antivirusnim i bekap programima
  • Dobro znanje engleskog jezika (i govor i pisanje)
  • (sva dodatna znanja iz oblasti informacionih tehnologija se dodatno vrednuju prilikom rangiranja kandidata)
    Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave
    Konkurs je istekao.

    SINGI Inženjering d.o.o.

    Singi Inženjering je preduzeće koje se još od decembra 2000. godina bavi poslovima informatičke bezbednosti. Na tržište Srbije i regiona smo doveli renomiranu svetsku kompaniju  iz ove oblasti, Kaspersky, sa kojom i dalje imamo veoma uspešnu  saradnju, a vremenom smo uspostavili uspešnu poslovnu saradnju i sa  drugim renomiranim kompanijama kao što su Acronis, Bitdefender i G Data.

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?