Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Regruter vozača

Planet RS d.o.o

Novi Sad

23.10.2021.

ugovor puno radno vreme 2. smena

Za potrebe naše firme raspisujemo konkurs za dva nova radnika na poziciji - regruting.

Planet RS je logistička firma koja postoji nešto više od godinu dana i u kojoj je sa ubrzanim razvojem došlo do potrebe za novim ljudima na određenim pozicijama.

U ogranku naše firme u Novom Sadu pojavila se potreba za dva radnika na poziciji regrutera vozača kamiona u Americi. Ovaj posao podrazumeva odabir vozača sa date liste, odrađivanje intervju i dalja kontrola istih. Posao zahteva dobro poznavanje engleskog jezika, visok nivo komunikacije i poznavanje rada na računaru. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji su imali iskustva na istim ili sličnim poslovima u logistici.

Konkurs je istekao.

Planet RS d.o.o

  • Presevska 20a, Beograd, Srbija
  • PIB: 112065945
  • Matični broj: 21600598
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?