Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Retail Supplier

Decathlon d.o.o. Beograd

Beograd

28.02.2020.

ugovor puno radno vreme

logo_32659

Glavna misija kompanije Decathlon je da sport učini dostupnim svima. Verujemo da je važan deo zdravog načina života biti aktivan i otkrivati nove sportove svakog dana.

Naše vrednosti su vitalnost i odgovornost. Vitalnost predstavlja život, intenzivnu aktivnost, energiju, želju i snagu. Naši saradnici su sportskog duha i puni su vitalnosti jer na prvom mestu imaju pozitivan stav i puni su energije. Oni su entuzijaste, vole da stvaraju i donose inovacije i neumoljivo teže ka poboljšanju i promeni stvari oko sebe. Biti odgovoran znači donositi odluke i proveravati da li se postupa u skladu s njima. Saradnici su u potpunosti odgovorni za svoje odluke što se tiče tima i što se tiče kupaca. Odgovornost se takođe odnosi na učešće u izazovima sa kojima se društvo suočava i usmeravanje našeg delovanja prema održivom razvoju. A naša odgovornost je takođe i da garantujemo bezbednost naših kupaca i zaposlenika širom sveta.

Sa više od 1.700 prodavnica otvorenih u preko 57 država, u potrazi smo za novim talentima za mesto:

Retail Supplier

Beograd

Radićete u omnikanalnom timu smeštenom u Beogradu, ali biste odlazili u Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku, Francusku zbog edukacije i obuke. Podređeni ste direktno lideru omnikanalnog tima.

Cilj

Osigurati maksimalnu dostupnost robe i praćenje zakona (usklađenost) za kupce sa osnovnom idejom „dobra roba, na dobrom mestu, u pravo vreme“. Pratiti strategije upravljanja nabavkom robe – osiguravam dobru opremljenost robom i pomažem profitabilan rad svoje kompanije. Osigurati protok robe, prenos informacija, povezanost s korisnicima i partnerima koji sarađuju sa kompanijom Decathlon na jednoj platformi.

Nivo odgovornosti:

 • Mojom ekonomskom analizom obavljam dužnost davanja obaveznih informacija državnim telima, pomažem u procesu donošenja odluka za svaku ekonomsku jedinicu, osiguravam 100% pouzdanost datih podataka.
 • Kontinuirano pratim protok robe u kontekstu zahtevi–potrebe i definišem neophodne korake (sistem automatske nabavke, DVS) da bih osigurao dostupnost u svakoj državi/prodavnici/internet prodavnici.
 • Podržavam rad logistike pomoću pripreme prognoze preuzimanja sa ciljem osiguravanja najnižeg stepena nedostatka i osiguravanja pravedne podele robe u zoni između svih prodavnica u regionalnom skladištu.
 • Pokrivam odgovarajući nivo robe u prodavnicama koje treba da se otvore bez obzira na državu, sprovodim proces nabavke.
 • Ja sam ambasador za robu za passion brendove, uvek mi je jasno stanje robe koja se najbolje prodaje i roba koja ne može dugo da stoji na zalihama i njihove posebne potrebe. Preduzimam radnje i donosim odluke da zadovoljim očekivanja upravljanja zalihama (upravljanje krajnjim prikupljanjem, DVS).
 • Svojim administrativnim zadacima podržavam opšti rad i donošenje odluka (PCC, SAP procesi i analize).
 • Delim svoju stručnost i iskustvo na formalan način sa svojim kolegama putem obuke o zalihama i nabavci.
 • Proveravam i nadgledam državne propise (Srbija) da bih garantovao da je sve u skladu sa zakonom za sve proizvode Decathlon (usaglašenost, označavanje).
 • Neprestano komuniciram sa inženjerima proizvoda (IP) i pravnim timom vezano za propise, tumačenja i označavanje proizvoda i proveravam usklađenost istih (zaustavljam narudžbe koje nisu odobrene za uvoz).
 • Analiziram raspon i identifikujem kategoriju proizvoda i troškove.
 • Proveravam tehničku dokumentaciju proizvoda za uvoz (PACE, CAT, SPID...).
 • Organizujem lokalni proces certifikacije (pravim obaveštenja, naručujem uzorke, prijavljujem za testiranje i pripremam tehničku dokumentaciju...).
 • Koristim poslovne veze: sarađujem sa vlastima, carinom, drugim kompanijama, internim servisima (nabavka, logistika, proizvodnja, prodaja, pravno odeljenje...).
 • Pružam podršku specijalisti za kupce i tražim podršku za organizaciju opoziva proizvoda.

Neophodno iskustvo:

 • Završene studije ili master studije iz međunarodne trgovine, poslovne administracije, prava ili slično
 • Poznavanje procesa nabavke i logistike
 • Sposobnost rada pri vremenskim ograničenjima i izvršenja više zadataka istovremeno, usmerenost ka detaljima i dobre veštine praćenja
 • Dobre analitičke veštine i usmerenost ka kupcima
 • Dobro poznavanje rada u aplikacijama programskog paketa MS Office naročito u programu Excel
 • Tečno poznavanje engleskog jezika u govornoj i pisanoj formi
 • Timski duh sa dobrim veštinama za komunikaciju
 • Ljubitelj sporta; redovno bavljenje sportom

Molimo vas da uz prijavu pošaljete i motivaciono pismo u kojem ćete između ostalog ukazati kojim se sportom bavite.

Rok za konkurisanje: 28.02.2020.

Decathlon d.o.o. Beograd

Mi smo sportski entuzijasti, a našu strast smo pretvorili u naš posao, kojem je cilj da užitak i dobrobit sporta učinimo dostupnim svima. Decathlon je osnovan 1976. godine u Francuskoj, u Lilu. Danas, više od 40 godine posle prisutni smo sa 1400 trgovina u 48 zemalja. Ove godine na zimu, otvaramo našu prvu trgovinu u Srbiji, Decathlon Beograd. Širom sveta delimo jaku i jedinstvenu kulturu kompanije, koja je bazirana na dve glavne vrednosti naših…

Više o poslodavcu

Podelite oglas

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Konkurs je istekao.

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?