Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Rukovodilac Odeljenja korporativnog bankarstva

ALTA banka

Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 121

15.04.2021.

ugovor puno radno vreme

ALTA Banka je finansijski partner maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije, spremna da odgovori na sve potrebe poslovanja, uz pružanje posebne podrške realizaciji kompleksnih razvojnih i infrastrukturnih projekata. Savremeno bankarstvo, snažan fokus na klijente, moderna tehničko tehnološka rešenja i orijentacija ka digitalizaciji procesa prioriteti su koji nas inspirišu u svakodnevnom poslovanju. U potrazi smo za kandidatom koji će postati deo našeg profesionalnog tima na poziciji rukovodilac Odeljenja korporativnog bankarstva. Idealan kandidat iza sebe ima uspehe u razvoju B2B poslovanja, proaktivan i inovativan pristup, poznavanje navika i razumevanje potreba klijenata i tržišta, razvijeno analitičko razmišljanje i spremnost da na kreativne načine prevazilazi izazove modernog poslovanja.

Ključne odgovornosti:

  • Akvizicija novih klijenata,
  • Unapređenje odnosa sa postojećim klijentima Banke,
  • Iniciranje novih aktivnosti Odeljenja, sa ciljem poboljšanja kvaliteta rada,
  • Organizacija, koordinacija i monitoring zaposlenih u Odeljenju,
  • Koordinacija, monitoring i izveštavanje o realizovanim aktivnostima Odeljenja,
  • Analiza tržišta i izrada predloga tarifa kamata, naknada, i eskontnih stopa iz nadležnosti organizacinog dela,
  • Izrada godišnjih planova i ciljeva prodaje,
  • Zastupanje interesa, predstavljanje ciljeva, strategije i konkurentskih prednosti Banke u poslovnoj zajednici/poslovnom okruženju.

Kvalifikacije:

  • VII ili viši stepen stručne spreme ekonomskog usmerenja,
  • 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,
  • Znanje engleskog jezika,
  • Obučenost za rad na računaru.

 

    Konkurs je istekao.

    ALTA banka

    ALTA Banka nastavlja svoj četrdesetogodišnji staž u bankarskom sektoru Srbije sa novom energijom, novom vizijom i namerom da barem još četrdeset godina bude finansijski partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije. Moderna organizacija, fokus na tržišta za koja smatramo da su nedovoljno pokrivena od strane velikih banaka, savremena tehničko tehnološka rešenja u poslovanju i orijentacija ka digitalizaciji procesa su ciljevi kojima težimo. 

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?