Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

SOS roditelj

Fondacija SOS Dečija sela Srbija

Kraljevo

07.10.2020.

ugovor puno radno vreme

Fondacija SOS Dečija sela Srbija - nevladina humanitarna i neprofitna organizacija koja od 2004. godine radi na unapređenju kvaliteta života dece i mladih bez roditeljskog staranja, osnaživanju porodica u riziku, ekonomskom osamostaljivanju mladih iz ranjivih grupa, kao i pružanju pomoći u urgentnim situacijama lokalnom stanovništvu i izbeglicama kroz različite vidove podrške u potrazi je za

SOS RODITELJEM

Kandidat na ovoj poziciji mora da poseduje:

Neophodne kvalifikacije:

Neiscrpna ljubav, toplina srca, strpljenje, mudrost, pronicljivost, snalažljivost, otvorenost i stabilnost uma, umeće objašnjavanja, racionalnost, izdržljivost, sposobnost slušanja, učenja, razumevanje, empatija, brižnost…

Osnovne kvalifikacije

Napredno umeće ljubavi, pozitivan stav i prihvatanje izazova, dobre organizacione veštine, upotreba svih čula za razumevanje i osluškivanje ličnosti deteta. Svakodnevna upotreba mašte za razvijanje alata za učenje i igru, umeće razvijanja radnih navika, aktivno pružanje novih saznanja i mogućnosti, sticanja iskustava.

Dodatne kvalifikacije:

Iskustvo u vođenju manjeg tima, liderske i organizacione veštine, odlična veština komunikacije, pregovaračke veštine, savetodavna uloga, vešto prenošenje znanja i iskustva, poštovanje različitosti, iskustvo u upravljanju finansijama, iskustvo u rešavanje kriznih situacija, kulinarsko umeće, osnove prve pomoći, spremnost za putovanja.

Glavni zadaci:

Zagrljaji, poljupci, tople reči podrške, stvaranje prijatne kućne i porodične atmosfere, unošenje i podsticanje svakodnevne radosti, neumorno objašnjavanje kako funkcioniše svet oko nas.

Dodatna prednost:

Razvijene veštine menjanja pelena, kuvanja palente, pravljenja rođendanskih torti, držanja za ruku u parku, zagrljaja pred odlazak u školu, pravljenja kućnih predstava, učenja vožnje bicikla, merenja temperature…

Nudimo:

Popunjavanje srčanih komora dečijom ljubavlju i zahvalnošću, posao na kome vas već vole, rad od kuće, svakodnevnu podršku u radu.

Evo šta o pozivu „SOS roditelja“ kažu oni koji su već sa nama:

„Kada se „moja“ deca smeju i na mene pređe njihova radost. Iako ih nisam rodila, sa njima se lako srodi. U svakodnevnim životnim situacijama, bile one više ili manje lepe, reagujem kao svaka majka. To je rečima teško opisati. Ko ne zna put za sreću, neka dođe da vidi SOS Dečije selo Kraljevo“.

Dragi ljudi otvorenog srca, sad je vreme da vaše srce najjače zasija!

Ako i vi želite da postanete SOS roditelj pošaljite nam svoju biografiju i motivaciono pismo.

Fondacija SOS Dečija sela Srbija

Fondacija SOS Dečija sela Srbija je humanitarna, nevladina organizacija, posvećena dobrobiti dece – brizi o deci bez roditeljskog staranja, i jačanju snaga porodica i zajednica u brizi o svojoj deci i očuvanju njihove bezbednosti, kao preventivnoj meri protiv napuštanja i zanemarivanja dece. Članica smo Međunarodne organizacije SOS Dečija sela, koja u 135 zemalja sveta pomaže više od 1.200.000 hiljada ljudi. U Srbiji smo prisutni od 2004. godine, kroz brigu o deci bez roditeljskog staranja u SOS…

Više o poslodavcu

Podelite oglas

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Konkurs je istekao.

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?