Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

SQL Developer

ProCredit Bank

Beograd

30.04.2019.

ugovor puno radno vreme

logo_806

ProCredit banka je razvojno orijentisana komercijalna banka koja pruža kompletnu uslugu najvišeg kvaliteta, malim i srednjim preduzećima i stanovništvu zainteresovanim za štednju. U našem poslovanju, pridržavamo se osnovnih principa: negujemo transparentnu komunikaciju sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, nastojimo da svedemo na minimum naš uticaj na životnu sredinu i pružamo usluge zasnovane kako na razumevanju situacije svakog klijenta ponaosob, tako i na temeljnoj finansijskoj analizi.

U našem poslovanju sa privredom fokusiramo se na mala i srednja preduzeća, jer smo uvereni da upravo taj sektor ostvaruje nova radna mesta i daje ključni doprinos privrednim granama u kojima posluje. Nudeći razumljive i dostupne štedne i druge bankarske usluge i ulaganjem značajnih sredstava u finansijsku edukaciju, cilj nam je da promovišemo kulturu štednje i finansijske odgovornosti koja može doprineti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva.

Naši akcionari očekuju dugoročno održiv prinos na investicije, umesto kratkoročnog uvećanja profita. Znatna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenih, kako bismo stvorili prijatnu i efikasnu radnu atmosferu, a našim klijentima osigurali ljubaznu i stručnu uslugu.

Ukoliko verujete da u takvoj radnoj sredini možete da ostvarite svoj profesionalni potencijal i da se dalje razvijate, ukoliko želite da svojim ličnim i profesionalnim kvalitetima i sposobnostima doprinesete ostvarenju ciljeva banke i ukoliko smatrate da Vaše profesionalne kvalifikacije odgovaraju uslovima konkursa, pozivamo Vas da se prijavite na otvoreno radno mesto:

SQL Developer

na neodređeno vreme
- Beograd –

Osnovne dužnosti:

 • Održavanje i razvoj Asseco i ProCredit bankarskih modula

Uslovi:

 • Neophodno poznavanje MS SQL
 • Minimum 2 godine relevantnog radnog iskustva u bar jednoj od sledećih tehnoloških celina
  • MS SQL BI – Integration, Analysis, Reporting
  • .Net/C#
  • Web servisi
 • Poželjno iskustvo u radu sa bankarskim modulima
 • Poželjno iskustvo u razvoju softvera
 • Poželjna univerzitetska diploma relevantnog usmerenja
 • Odgovornost, preciznost i pedantnost u radu
 • Spremnost na timski rad

Nudimo Vam interesantan i stimulativan posao u okruženju koje karakterišu izuzetna dinamičnost i mogućnost za stalno profesionalno usavršavanje i napredak. Vaša konkursna dokumenta treba da sadrže radnu biografiju (CV) i motivaciono pismo koje jasno govori o tome zbog čega smatrate da ste upravo Vi odgovarajuća osoba za radno mesto za koje se prijavljujete. Sve relevantne informacije o ProCredit grupi i ProCredit banci u Srbiji možete pronaći na www.procredit-holding.com i www.procreditbank.rs

Rok za prijavu je: 30.04.2019. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

ProCredit Bank Serbia, New Belgrade, 17 Milutina Milankovića Street, www.procreditbank.rs

ProCredit Bank

Ko je ProCredit banka? ·        ProCredit banka je jedina nemačka banka u Srbiji i deo međunarodne ProCredit grupe sa sedištem u Frankfurtu ·        Banka je pionir u oblasti digitalnog bankarstva ·        Jedna od vodećih banaka u podršci MSP i poljoprivrednim gazdinstvima ·        Banka prvog izbora kada je reč o štednji…

Više o poslodavcu

Podelite oglas

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Konkurs je istekao.

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?