Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Šef odeljenja administracije za postprodaju (veleprodaja i ino-kupci)

Forma Ideale d.o.o.

Kragujevac

15.01.2022.

ugovor puno radno vreme

Kompanija Forma Ideale d.o.o. sa sedištem u Kragujevcu u potrazi je za novim članom tima na poziciji Šef odeljenja administracije za postprodaju (veleprodaja i ino-kupci).

Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom osobom, koja je usmerena na lično usavršavanje i podsticanje napretka same kompanije, kao i vođenje tima i upravljanje procesima, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

Opis posla:

 • Rukovodi timom za postprodaju i kontroliše proces upravljanja prigovorima i reklamacijama VP i ino-kupaca. 
 • Obezbeđuje i kontroliše uslove za primenu zakonske regulative iz oblasti trgovine („Zakon o zaštiti potrošača“) i akata privrednog društva u postupku rešavanja prigovora VP i ino-kupaca.
 • Prati vremenske rokove i komunicira sa svim zainteresovanim stranama u postupku rešavanja prigovora kupaca. 
 • U saradnji sa Sektorom za procese i kontrolu, donosi konačnu odluku o opravdanosti reklamacija, učestvuje u analizi uzroka reklamacije.
 • Obezbeđuje adekvatne izveštaje na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou. 
 • Izrađuje statističke izveštaje, analizira dobijene rezultate i predlaže mere za unapređenje procesa i poslovanja.
 • Prati i ocenjuje rad zaposlenih.

Uslovi za prijavu:

 • Minimum VII stepen stručne spreme (poželjno tehnički, prirodnomatematički, ekonomski, pravni fakultet ili organizacione struke)
 • Minimum 1 godina iskustva u rukovođenju timova
 • Direktno ili indirektno iskustvo u Customer service je prednost 
 • Dobre analitičke veštine, iskustvo u izradi statističkih izveštaja
 • Dobre organizacione veštine  
 • Sposobnost asertivne komunikacije i usmerenost na rezultate
 • Napredan nivo poznavanja engleskog jezika

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018), Pravilnika o zaštiti podataka o ličnosti privrednog društva “Forma Ideale” d.o.o Kragujevac i Politike privatnosti privrednog društva “Forma Ideale” d.o.o. Kragujevac, neophodno je da se kandidati prilikom slanja svojih prijava, na sajtu “Forma Ideale” d.o.o. Kragujevac - Oglasi za posao, informišu o načinu dostavljanja ličnih podataka u prijavama za posao.

U obradu će biti uzete samo prijave kandidata koje sadrže lične podatke koji su zakonom dozvoljeni i to: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad,država, kontakt telefon, e-mail, obrazovanje, poznavanje rada na računaru, poznavanje stranog jezika, prethodno zaposlenje i poželjna oblast rada.

Sve prijave kandidata koje sadrže lične podatke, van pobrojanih koji nisu dozvoljeni i nisu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti neće biti uzete u razmatranje.

  Konkurs je istekao.

  Forma Ideale d.o.o.

  Kompanija Forma Ideale specijalizovana je za serijsku proizvodnju pločastog i tapaciranog nameštaja, prepoznatljivog na tržištu po svom savremenom dizajnu, funkcionalnim karakteristikama i odličnom odnosu cene i kvaliteta. Forma Ideale danas ima približno 1.800 zaposlenih i proizvodnju u dva pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku. U radu se primenjuju najsavremeniji tehnološki procesi, poštuju zadati rokovi i prati visok standard kvaliteta gotovog proizvoda. Posvećen rad zaposlenih čine da kompanija…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?