Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Šef voznog parka - diplomirani saobraćajni inženjer drumskog saobraćaja

Elita - cop d.o.o.

Beograd

22.04.2021.

ugovor puno radno vreme

Preduzeće „ELITA- COP“ d.o.o. osnovano je 2002. godine i vlasništvo je porodice Romić iz Zemuna u kojoj je privatno preduzetništvo dugogodišnja tradicija. Specijalizovano je za radove rušenja objekata, zemljane radove i radove niskogradnje, visokogradnju, izgradnju hala, magacina i poslovnih objekata.

U sastavu „ELITA- COP“ d.o.o. nalazi se tim menadžera, licenciranih inženjera, ekonomista i obučene radne snage svih neophodnih profila. Tim karakteriše neprestan rad na usavršavanju radnih i organizacionih sposobnosti i kapaciteta. 

Ciljevi rada i poslovanja podrazumevaju profesionalan i temeljan pristup poslu, primenu racionalnih i ekonomičnih rešenja, angažovanje profesionalnog tima ljudi i neprestano povećanje efikasnosti rada kroz prihvatanje novih izazova i stimulaciju zaposlenih. 

Firma poseduje dve fabrike za proizvodnju betona i separaciju šljunka kao i mehanizaciju potrebnu za sve radove za koje je specijalizovana.

„ELITA- COP“ d.o.o. poseduje licencu za građenje objekata za koje odobrenje za izgradnju izdaje ministarstvo nadležno za poslove građevinarstva, odnosno autonomna pokrajina, i to:

I112G2 – licenca koja omogućava radove na saobraćajnicama, na objektima niskogradnje, na aerodromskom kompleksu

I131G2 – licenca koja omogućava radove na saobraćajnicama, na autoputevima, magistralnim i regionalnim putevima i saobraćajnim priključcima na autoputeve, magistralne i regionalne puteve.

Takođe posedujemo i sertifikate JUS ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007 i ISO 14001:2005 kojim se potvrđuje da se sistem upravljanja kvalitetom uspešno primenjuje u saglasnosti sa standardom za sisteme menadžmenta kvalitetom.

Građevinskoj firmi "Elita-Cop" d.o.o. potrebna: Diplomirani inženjer drumskog saobraćaja 

Broj izvršilaca: 1

USLOVI:

Visoka ili viša stručna sprema iz oblasti drumskog transporta

Najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima i radom sa vozačima 

Odlična organizacione i komunikativne veštine 

Napredno poznavanje rada u MS Office paketu

Vozačka dozvola B kategorije

Da osoba nije osuđivana i krivično gonjena

Opis posla

Organizuje rad vozača u skladu sa dnevnim operativnim planom

Praćenje potrošnje goriva i kontrola svih računa vezanih za gorivo

Vrši selekciju i odabir novih vozača

Stara se o optimalnom broju vozača

Obezbeđuje dovoljan broj vozača prema planu dnevnih aktivnosti

Organizacija obuke vozača prema postojećim zakonima drumskog transporta

Kontinuirano praćenje o kratanju vozila prema dnevnom operativnom planu transporta

Organizovanje registracije vozila i pribavljanje potrebnih dozvola 

ELITA – COP“ d.o.o

Društvo za inženjering, marketing, spoljnu i unutrašnju trgovinu „ELITA – COP“ d.o.o. Beograd – Zemun je privatno preduzeće, vlasništvo porodice Romić iz Zemuna, osnovano 2002. godine. Preduzeće je tehnički, tehnološki i kadrovski opremljeno za vršenje raznih vrsta radova iz oblasti građevinarstva. Specijalizovano je za: - Rušenje i uklanjanje složenih armiranobetonskih i čeličnih konstrukcija sa reciklažom materijala, - Izvođenje objekata i radove nikogradnje (putevi, ulice, parkinzi, donji stroj…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?