Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Senior saradnik za internu reviziju

3Bank (TIM Centar d.o.o.)

Novi Sad

19.01.2022.

ugovor puno radno vreme

 

TIM Centar je konsultantska kuća za ljudske resurse iz Novog Sada, koja u svom sastavu ima 12 stalnih konsultanata, specijalizovanih za pojedine HR oblasti. Zahvaljujući tome možemo da zaokružimo kompletnu HR podršku za kompanije, sa fokusom na regrutaciju. Poslednjih 10 godina smo redovno nagrađivani za najbolji proces selekcije kandidata za posao u istraživanju koje sprovodi portal Infostud, jer posebnu pažnju poklanjamo brizi o kandidatima. Više o nama možete pronaći na www.timcentar.rs

Naš klijent je 3Bank, uspešna banka koja obezbeđuje kredite i druge finansijske usluge klijentima koji imaju otežan pristup finansijskim uslugama. Posluje od 2002. godine, mada si je tad verovatno poznavao/la pod imenom Opportunity Banka. Ulaskom novih akcionara u vlasničku strukturu ove godine 3Bank je dobila snažan podsticaj. Sada 3Bank broji 500 zaposlenih koji aktivno rade na sprovođenju njihove misije koja podrazumeva pozitivan uticaj na ljude, na planetu i na ekonomski prosperitet. Više možeš saznati na www.3bank.rs

Kako bi sve procedure i regulative bile „pod konac“, potreban im je iskusan član tima za internu reviziju.

Ako ti ovo zvuči zanimljivo, prelazimo na detalje.

Kako će izgledati tvoj radni dan na ovoj poziciji?

Pre svega, dosta slobode i mogućnosti da pokažeš šta znaš. Nemamo u planu da te „stavimo u kalup“ i stojimo nad glavom, već da ti omogućimo prostor da svoj posao osmisliš kako ti misliš da je najbolje.

3Bank je specifična po tome što ne postoji X nivoa menadžmenta koji treba da odobre tvoju odluku. Tim revizora, u kojem ćeš ti biti četvrti član, direktno odgovara Upravnom odboru. Kada imaš neku ideju ili nedoumicu, sve se rešava brzo i bez nepotrebnih komplikacija, uz dobru saradnju sa svim nivoima u banci.

Posao podrazumeva 95% kancelarijskog i tek 5% terenskog rada. Posao interne revizije je kod nas nešto drugačiji nego u drugim bankama, pošto evo na primer, mi nemamo bankomate niti izdajemo platne kartice.  Sve ostalo je dosta slično i same aktivnosti su ti poznate ukoliko imaš iskustva u reviziji:

  • Testiranje efikasnosti kontrolnih aktivnosti banke
  • Pripremanje i pisanje revizorskih izveštaja
  • Davanje preporuka i sugestija u vezi sa godišnjim planom revizije
  • Izradu internih akata interne revizije

Šta ti je potrebno da budeš uspešan/na u ovom poslu?

Ovo je posao gde je potrebna stručnost i iskustvo. Neophodno je da imaš relevantno iskustvo, tačnije:

  • Minimum 3 godine radnog iskustva na poslovima revizije u banci
  • Poznavanje Excela na naprednom nivou
  • Engleski jezik na srednjem nivou

Pored ovih neophodnih uslova, poželjno je da poseduješ sertifikat za Ovlašćenog internog revizora i da, pored Excel-a poznaješ SQL i Power BI.

Ako razmišljaš da li je 3Bank pravi izbor...

Nije fraza kad kažemo da u 3Bank vlada pozitivno radno okruženje, prostor za lični razvoj i prilike za napredovanje. Velika većina naših menadžera je interno promovisana. Kad nam se pridružiš, daćemo sve od sebe da ti omogućimo da i ti budeš jedan od njih.

Ne želimo da budemo još jedna obična banka. Zato...

  • Na posao možeš da dođeš između 8 i 9, kada tebi najviše odgovara spram privatnih obaveza... ili jednostavno spram toga da li voliš duže da spavaš,
  • Pripremili smo za tebe fond za obuke i usavršavanja,
  • Pružamo ti i dopunsko zdravstveno osiguranje,
  • Poštujemo tvoju stručnost i zato nudimo ugovor na neodređeno od prvog dana,
  • Negujemo lepu klimu na poslu, pa imamo Casual Friday i Healthy Monday.

Kako će izgledati proces selekcije?

  • Za prijavu je dovoljno da nam priložiš svoj kratak CV
  • Uži krug kandidata će biti pozvan na online intervju
  • Kandidati koji uđu u najuži izbor biće pozvani na razgovor u prostorije kompanije, sa Direktorom odeljenja unutrašnje revizije i HR direktorom
  • Svi kandidati koji se prijave će dobiti povratnu informaciju

Mi negujemo kandidate. Ako se prijaviš, dobićeš odgovor. Nema izuzetaka.

Čekamo tvoju prijavu!

    Konkurs je istekao.

    TIM Centar d.o.o.

    TIM Centar je jedna od najvećih konsultantskih kuća u Srbiji. Do sada smo radili sa preko 300 klijenata, od velikih multinacionalnih korporacija do startapa. Dok ovo čitate, naši konsultanti obučavaju buduće lidere, konsultuju menadžere i vlasnike kompanija, analiziraju podatke, regrutuju – za nekoliko desetina kompanija u Srbiji i regionu. Sa stalnim sastavom od desetak full-time konsultanata i nešto više eksternih saradnika imamo kapacitet da pokrijemo najkompleksnije HR izazove.  Radimo…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?