Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Statista na filmu

Nikola Šipovac PR agencija za angažovanje statista Šipovac

Beograd

13.12.2020.

10,00 - 500,00 EUR (mesečna plata) CV nije obavezan ugovor nepuno radno vreme dostupno studentima

Agencija za angažovanje statista, modela, glumaca i promotera traži Statiste na filmu u Beogradu

Kasting za prijem novih ljudi

Kasting će trajati od novembara do kraja decembara.Prijavite se na viber ili watsup na broj 069 1819138 SIMONA da rezervišemo termin jer nećemo praviti gužvu na kastingu zbog Korone.Napišite - Kasting - ime prezime godine.Možete poslati i sliku. Slikamo Vas, ostavite kontakt i zovemo vas kad ima posla.

Mi smo

Kasting Agencija za angažovanje statista, modela i glumaca za snimanje reklama, serija, filmova, emisija i dr.

Organizovali smo statiste za domaće (Državni službenik, Ubice moga oca, Andrija i Anđelka, Azbuka, Pevačica reklame: VIP, Telenor, MTS, Banca intesa, Smoki, Neoplanta...) i strane projekte (Outpost - strana serija ,Mina Mata-Džoni Dep, Seal Team - David Boreanaz, Mayhem, Ibiza - Netflix, White Crow - Ralph Fiennes, Extinction - Michael Pena...)

Opis

Učlanite se, pratite nas, dobijaćete informacije za snimanja. Sve funkcioniše tako što dođete na kasting na kom pravimo svoju bazu podataka. Na kastingu vas slikamo i ostavite svoje osnovne podatke. To je jedan vid učlanjenja bez plaćanja (tj. sve je besplatno), i bez bilo kakve obaveze. Kada ste u bazi dobijaćete poruke sa informacijama za postojeća snimanja (vreme snimanja, lokacija, honorar itd.) Naravno možete dovesti koga god želite od beba do baka i deka svi uzrasti nam trebaju (i oni koji ne čitaju zabavnik, znači i izvan 7-77godina). Molim vas prosledite ovu informaciju svima koje ovo zanima, pošto će nam trebati puno statita.Najavljeni su projekti.Statisti koji se nisu slikali odavno, neka dođu da obnove slike.

Radno vreme

Obično snimanja traju jedan dan, honorari su od 10 EUR do 100-500 EUR u zavisnosti da li ste jedan od puno statista koji nisu u prvom planu ili ste izabrani za neku ulogu. Te uloge su uvek bez teksta tako da nikad nije kompolikovano što se tiče izvođenja. Takođe nije bitno da li ste zaposlen jer ako nemate vremena nije loše da idete samo na neka snimanja za veće uloge gde su bolji honorari, a snimanje je uvek jedan dan tako da može da se izvede.

Naš broj telefona je u dnu oglasa slobodno nas kontaktirajte za bilo kakva dodatna objašnjenja.

Konkurs je istekao.

Sipovac

  • Vodovodska II deo 8/ V, Beograd, Srbija
  • PIB: 108144895
  • Matični broj: 63248916
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?