Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Stolar

Stolarska radnja Beodrvo

Beograd, Rakovica

12.08.2022.

ugovor puno radno vreme 1. smena

Stolarska radionica “Beodrvo” je osnovana 2000. god. kao nastavak 40-godišnje porodične tradicije u preradi drveta. Od tada počinje izrada modernog nameštaja od univera i medijapana po želji i meri kupca. Porodična firma u kojoj se tradicionalno prenosi znanje i iskustvo, no ipak se velika pažnja polaže na modernizaciju i efikasnost u poslovanju. Trudimo se da zadovoljimo sve zahteve naših kupaca, te u skladu sa pravilima struke da ispostavimo proizvod koji će i kvalitetom i lepotom zadovoljiti ukus i najzahtevnijeg naručitelja.

Želimo da proširimo svoj proizvodni tim novim licima, koji će pomoći u daljem razvoju kompanije. Raspisujemo konkurs za radno mesto: Stolar 

Uslovi:

Iskustvo je velika prednost, može i bez iskustva.
Minimum IV stepen stručne spreme.
Vozačka dozvola B kategorije - prednost.
Pozitivan odnos prema poslu i kolegama.
Želja za učenjem i sticanjem novih poslovnih veština.

Mi Vama nudimo:

Dinamično i zanimljivo radno okruženje koje nudi mogućnost konstantnog razvoja i sticanje vrednih veština.
Mogućnost zaposlenja na neodređeno vreme.

Ukoliko ste se pronašli u ovom opisu oglasa i zainteresovani ste za posao, pošaljite nam svoju biografiju elektronskim putem. Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

Konkurs je istekao.

Dejan Matković PR Stolarska radnja Beodrvo Beograd (Rakovica)

Stolarska radionica “Beodrvo” je osnovana 2000. god. kao nastavak 40-godisnje porodicne tradicije u preradi drveta. Od tada pocinje izrada modernog namestaja od univera i medijapana po zelji i meri kupca. Porodicna firma u kojoj se tradicionalno prenosi znanje i iskustvo, no ipak se velika paznja polaze na modernizaciju i efikasnost u poslovanju. Trudimo se da zadovoljimo sve zahteve naših kupaca, te u skladu sa pravilima struke da ispostavimo proizvod koji će i kvalitetom i lepotom…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?