Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Strateg za društvene mreže

Glas Javnosti

Beograd

21.01.2021.

ugovor puno radno vreme

GLASU JAVNOSTI SU POTREBNA NOVA LICA U DIGITAL TIMU!

U potrazi smo za kreativnom i pismenom osobom koja će svoje ideje pretočiti u reči, slike, video zapise i njima doprineti razvoju naših zajednica na društvenim mrežama.

Željni ste toga da stičete iskustvo, pri kraju ste studija, tek ste diplomiral, ili ste iskusan stručnjak za društvene mreže sa zavidnim stažom na informativnim portalima i želite da postanete deo uspešnog tima vrhunskih profesionalaca čiji je cilj sam vrh domaćeg interneta?

Ako su vaši odgovori na gore postavljena pitanja potvrdni, onda ste na pravom mestu, jer renomirana medijska kuća GLAS JAVNOSTI, sa tradicijom dužom od 20 godina, traži upravo Vas!

Tražimo talentovanu, vrednu i inovativnu osobu koja će razvijati strategiju za razvoj naših profila na društvenim mrežama.

Kroz svakodnevne dinamičke zadatke u cilju plasiranja informacija, neophodno je planirati strategiju organizacije oko marketinga, pratiti trendove oglašavanja i pronalaženja novih posetilaca putem  društvenih medija. 

Objektivne, ekskluzivne i blagovremene informacije zaštitni su znak našeg medijskog tima, čiji su rad i trud čitaoci nagradili konstantnim rastom posete i ukazali nam poverenje i podršku da nastavimo da izveštavamo o svim turbulentnim događajima kojima svakodnevno svedočimo.

Zbog sve većeg poverenja čitalaca ali i naše želje da postanemo jedan od najposećenijih medijskih servisa u Srbiji, želimo da u Novoj 2021. godini proširimo naš digital sektor kvalitetnim kadrom i ponudimo Vam mesto u našem odabranom timu! 

GLAS JAVNOSTI poziva sve zainteresovane za rad na poziciji: STRATEG ZA DRUŠTVENE MREŽE

Ukoliko želite da se prijavite, pročitajte navedene neophodne kvalifikacije i pošaljite nam Vašu biografiju.

 

Obavezne kvalifikacije:

1. Pri kraju ste studija, tek ste diplomirali ili imate iskustvo na domaćim portalima duže od 3 godine

2. Poznaješ rad u Facebook Ads Manager-u, Google Ads i Google Analytics

3. Napredni ste korisnik društvenih mreža i umete da prepoznate i plasirate informacije koje korisnici objavljuju na njima

4.  Konstantno pratitš nove digitalne trendove i tehnologije

5. Razumeš se u analitiku društvenih mreža i praćenje različitih metrika

6. Imaš napredni nivo korišćenja Microsoft paketa (naročito Excel i PowerPoint) 

7. Komunikativni ste i puni entuzijazma za rad na medijskom portalu, u stimulativnom okruženju koje pruža mogućnost za napredak i nudi adekvatne nagrade za trud na izvršavanju zadataka

8. Linkovi ka vašim profilimana društvenim mrežama ili onim stranicama na kojima ste prethodno radili i koje ste podizali

 

Obaveze zaposlenih:

- Definiše strategije sticanja novih pratilaca i ojačavanja mreže postojećih, uz prepoznatljive načine komunikacije odgovarajuće za svaku društvenu mrežu

- Saradnja sa redakcijama u okviru medijske grupacije kako bi zajedno istražili nova digitalna rešenja i unapredili marketinške aktivnosti kompanije

- Plasiranje poruka I informacija upućene korisnicima, pre svega tačne i pravovremene, zatim zanimljive i kreirane na način prilagođen određenoj digitalnoj platform i politici cele grupacije

- Predlaganje i izvršavanje aktuelnih tema koje budu prihvaćene od strane digital tima

- Redovno praćenje svih relevantnih događaja koji su od velikog interesa za javnost

- Dnevno objavljivanje sadržaja na društvenim mrežama (Facebook, Instagram), konstantno razvijajući nove načine kako uključiti i zainteresovati publiku

- Saradnja sa drugim sektorima produkcije (redakcija, video produkcija)

Ukoliko nakon svega navedenog u oglasu smatrate da bi vašim iskustvom, željom i entuzijazmom mogli da pomognete našem rastućem timu i želite da obezbedite svoje mesto u prvoj postavi digital tima čiji je cilj sam vrh na rang listama posećenosti domaćih sajtova, pozivamo Vas da nam pošaljete svoju biografiju elektronskim putem a mi Vam obećavamo da ćete, ukoliko budete odabrani, od nas dobiti priliku za strelovit napredak u karijeri i da ćete biti nesebično nagrađeni za kvalitetan i predan rad!

Konkurs je istekao.

Glas javnosti

  • Grge Andrijanovića 6/I, Beograd, Srbija
  • PIB: 109940971
  • Matični broj: 21271403
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?