Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Supervizor tržišta

Gold drink d.o.o.

teritorija Vojvodine

07.06.2022.

ugovor puno radno vreme

Gold Drink d.o.o. je kompanija koja predstavlja brendove sa izuzetnim potencijalom na domaćem i svetskim tržištima: VODAVODA, VODAVODA Vodica, GORKI LIST, V Vodka, Gin Plavi, Vermutino i OR Likeri. Ponosni smo na naše rezultate kroz pozicioniranost i imidž brendova koje predstavljamo na tržištima, kao i na jaku prodajnu i marketinšku orijentaciju kompanije pasionirane brendovima.

Važno nam je da naši potrošači piju najbolju vodu i najkvalitetnije proizvode kroz vrhunsku uslugu, profesionalno poslovanje i snažnu organizacionu kulturu okrenutu inovacijama i modernom poslovanju.

Kompanija želi da ima najkvalitetnije i izuzetne pojedince koji će sa zadovoljstvom stvarati i raditi u harmoničnom okruženju koje ih podržava u ostvarivanju ciljeva.

Pozivamo te da nam se pridružiš ukoliko želiš da budeš: Supervizor tržišta

Lokacija: teritorija Vojvodine

Misija:

Supervizor tržišta je odgovoran za praćenje prodajnih aktivnosti i aktivnosti konkurencije u svim kanalima prodaje u svojoj regiji, za izveštavanje i povratnu informaciju sa tržišta na objektivan način. 

Misija Supervizora tržišta je podrška realizaciji ciljeva prodaje kroz kvalitetnu povratnu informaciju sa tržišta. Ovo postiže kroz precizno, tačno i pravovremeno izveštavanje poštujući sve principe etičkog izveštavanja i pravila i procedura kompanije.

Zajedno sa timom prodaje, Kontrolor i supervizor tržišta je odgovoran za poštovanje svih dogovora sa kupcima, ispravnost dogovorenih pozicija i asortimana robe.

Glavne odgovornosti:

 • Svakodnevni obilazak tržišta i objekata kupaca na unapred definisanom delu svoje teritorije gde prati i kontroliše rad predstavnika prodaje, aktivnosti konkurencije i ponašanje kupaca 
 • Šalje menadžeru dnevne izveštaje sa posete tržištu sa jasnim i preciznim informacijama 
 • Priprema mesečne izveštaje svojih aktivnosti
 • Daje predloge i pokazuje inicijativu u optimizaciji i unapređenju svog posla
 • U saradnji sa timom prodaje i marketinga, vrši kontrolu specifičnih kampanja, aktivacija i marketinških akcija na terenu
 • Odgovoran za tačnost informacija koje pruža
 • Poznavanje merchandising standarda za ceo portfolio proizvoda

Potrebne kvalifikacije i iskustvo:

 • Minimum IV stepen stručne spreme
 • Obavezno radno iskustvo u terenskom radu u sektoru FMCG na teritoriji zaposlenja 
 • Poznavanje kupaca na teritoriji zaposlenja
 • Rad na računaru – MS Office, internet
 • Komunikativnost i preciznost u radu 
 • Vozačka dozvola B kategorije - aktivan vozač

Profil:

 • Sklonost ka terenskom radu
 • Sposobnost samostalnog rada i rada u timu
 • Sposobnost brzog učenja i primene stečenog znanja 
 • Odgovoran odnos prema rokovima i zadacima

Mi nudimo rad u dinamičnom, fleksibilnom i prijatnom radnom okruženju, gde se promoviše inicijativa, kolegijalni duh i gde se ceni i prepoznaje uspeh pojedinaca i timova. 

Ukoliko verujete da ispunjavate navedene uslove za ovu poziciju, molimo Vas da pošaljete svoju biografiju sa motivacionim pismom poželjno sa fotografijom.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor.

  Konkurs je istekao.

  Gold Drink d.o.o.

  Gold Drink d.o.o. je kompanija koja predstavlja brendove sa izuzetnim potencijalom na domaćem i svetskim tržištima: VODAVODA, VODAVODA Vodica, GORKI LIST, V Vodka, Gin Plavi, Vermutino i OR Likeri. Ponosni smo na naše rezultate kroz pozicioniranost i imidž brendova koje predstavljamo na tržištima, kao i na jaku prodajnu i marketinšku orijentaciju kompanije pasionirane brendovima. Važno nam je da naši potrošači piju najbolju vodu i najkvalitetnije proizvode kroz vrhunsku uslugu, profesionalno poslovanje…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?