Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Tehničar-elektromonter za instalaciju sigurnosne opreme i niskog napona

Craft studio d.o.o.

Beograd

10.08.2022.

ugovor puno radno vreme

Craft studio d.o.o. je preduzeće koje se bavi sistemima slabe struje, EAS-elektronska zaštita artikala, alarm, video nadzor, brojači prolaza, protiv požar, ozvučenje, jaka struja itd.

Od 1998. godine poslujemo na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, a u Makedoniji sa sopstvenim preduzećem “Kraft sigurnost”. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom poslovanja u oblasti “slabe struje” kao npr: sistema elektronske zaštite robe (EAS), CCTV-a, protiv provalnih i protiv požarnih sistema, kontrole pristupa i obračuna radnog vremena, ozvučenja, itd. kao jedna od vodećih preduzeća u radu sa EAS (electronical article survelance) na Balkanskom tržištu, uspeli smo da se nametnemo u sam vrh vodećih firmi na tržištu i dostigli smo referentnu listu koja govori o našim poslovnim uspesima. Poslovanje i razvoj smo usredsredili na modernom pristupu pružanja usluga našim klijentima, koristeći najsavremenije tehnologije. Samim poslovanjem sa sopstvenim tehničarima i zastupništvima u mogućnosti smo da poslujemo sa najkonkurentnijim cenama na tržištu a ne zapostavljajući kvalitet opreme. Mrežom servisnih centara u Beogradu, Nišu i Novom sadu dostupni smo da odgovorimo na zahtev klijenata u izuzetno brzom roku.

Glavna zaduženja:

  • Instaliranje, programiranje i održavanje sigurnosnih sistema (video nadzor( Dahua, HikVision), alarm (Paradox), kontrola pristupa).
  • Postavljanje kablovskih instalacija. Rad na terenu.

Poželjna znanja i veštine:

  • Instaliranje i puštanje u rad navedene opreme, puštanje sistema video nadzora za gledanje preko interneta.
  • Vozačka dozvola B kategorije – aktivan vozač (obavezno).

Prednosti:

  • Iskustvo u instalaciji sigurnosne opreme (kamere, alarmi, zvučnici).

Nudimo:

  • Prijatno radno okruženje, dobar kolektiv, mogućnost učenja i napredovanja.
    Konkurs je istekao.

    Craft studio d.o.o.

    • Jase Ignjatovica 7, Beograd, Srbija
    • PIB: 106548014
    • Matični broj: 20628669
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?