Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Tehničar mašinskog održavanja

CRH (Srbija) d.o.o.

Popovac, Paraćin

Adrese mesta rada

 • Popovac, Branka Ristića 8

09.03.2021.

ugovor puno radno vreme 1. smena

CRH je vodeća internacionalna grupa u oblasti građevinskih materijala, koja zapošljava 79.200 ljudi na blizu 3.100 operativnih lokacija u 30 zemalja širom sveta. Grupa ima lidersku poziciju u Evropi, kao i uspostavljenu stratešku poziciju na tržištima u razvoju u Aziji i Južnoj Americi. CRH je posvećena unapređenju u izgradnji okruženja kroz isporuku vrhunskih materijala i proizvoda za izgradnju i održavanje infrastrukture, stambenih i komercijalnih projekata.

Cementara CRH Srbija smeštena je u centralnoj Srbiji, u selu Popovac, blizu Paraćina, 160 km južno od Beograda. Sa tri fabrike betona blizu Beograda, CRH Srbija je prisutna i na tržištu gotovog betona.

Kompanija Sapphire, koja posluje u okviru CRH grupe, bavi se upravljanjem otpadom od 2004. godine. Osnovne aktivnosti kompanije su tretman otpada i njegova ekološka prerada u alternativna goriva koja se daljom upotrebom u cementnoj industriji potpuno zbrinjavaju.

CRH Srbija raspisuje konkurs za poziciju:

Tehničar mašinskog održavanja

Lokacija: Popovac, Paraćin

Odgovara: Supervizoru održavanja

Svrha posla/Misija:

Doprinosi postizanju maksimalne pouzdanosti mašinske-mobilne opreme i instalacija u fabrici, primenom odgovarajućih korektivnih i preventivnih mera, po najnižem trošku, u skladu sa svim pravilima i posebnim zahtevima koji se odnose na bezbednost i zdravlje na radu

Odgovornosti:

 • Vrši poslove korektivnog i preventivnog održavanja na postrojenjima i mobilnoj opremi, prema instrukcijama dobijenim od strane supervizora i/ili radnim nalozima;
 • Vrši prevoz materijala i alata unutar fabrike i van nje prema potrebama i izveštava supervizora o stanju poverenih mu sredstava, alata i pribora;
 • Razmatra i predlaže nove tehnike i/ili tehnologije radi optimizacije troškova održavanja i poboljšanja tehničkog stanja i funkcionisanja instalirane-mobilne opreme;
 • Aktivno učestvuje u unapređenju bezbednosti i operativnog rada u svom domenu;
 • Odgovoran/na je da sve obavljane aktivnosti budu u skladu sa internom politikom i procedurama kompanije;
 • Obezbeđuje potpunu usaglašenost svojih poslovnih postupaka i ponašanja, u skladu sa svim zahtevanim etičkim načelima i normama;

Kvalifikacije:

 • Mašinsko-elektrotehnička škola (smer - autoelektričar/automehaničar);
 • Poželjno iskustvo na sličnim poslovima;
 • Vozačka dozvola – B kategorija (posedovanje kategorija C i E će se smatrati prednošću);
 • Timski rad, fleksibilnost, sposobnost prilagođavanja;

* CRH Srbija svojim zaposlenima pruža dinamično radno okruženje, adekvatne i motivacione uslove rada - organizovan prevoz, organizovana ishrana, konstantno učenje i mogućnost napredovanja. CRH Srbija podržava inkluziju i sve oblike ravnopravnosti kod naših zaposlenih i promoviše politiku nediskriminacije na radnom mestu.

Ukoliko smatrate da ispunjavate potrebne kvalifikacije i da ste prava osoba za ovaj posao, pošaljite Vaš CV i prijavite se elektronskim putem.

Biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor.
www.crhserbia.com

  CRH (Srbija) d.o.o.

  • Srbija, Popovac, 35 254 Popovac
  • PIB: 101094763
  • Matični broj: 07112904
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?