Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Tehničar za kućne aparate, televizore i belu tehniku

Nepo System d.o.o.

Zemun (Beograd)

Adrese mesta rada

 • Beograd Zemun, Cara Dušana 214

29.10.2020.

ugovor puno radno vreme

Dobrodošli u Nepo System.

Kao najveći servisni centar u zemlji, svoje poslovanje smo bazirali na ideji da klijentu treba pružiti kvalitetnu uslugu koja će prevazići njegova očekivanja. Naš cilj je da kontinuirano budemo uključeni I pratimo globalni razvoj IT tehnologija i da uvek koristimo inovativna rešenja. Sve ono u šta verujemo, primenjujemo u svakom projektu i kontaktu sa svakim našim klijentom. 

Verujemo da jedino kroz deljenje znanja i iskustva možemo da postignemo zajednički cilj. Zato poslovanje zasnivamo na poverenju i pouzdanosti. Težimo da kreiramo nov, drugačiji način rada, nešto o čemu će klijenti pričati, jer je preporuka najbolja reklama. Idemo u korak sa trendovima na tržištu, imamo širi pogled i gledamo dalje od drugih. To su vrednosti koje nas oblikuju i postavljaju na vodeće mesto u ovoj delatnosti.

Sa zadovoljstvom te obaveštavamo da u ovom trenutku imamo priliku da proširimo tim. Još jedan osmeh može mnogo da doprinese. Trenutno nam je potrebno pojačanje i tražimo Tehničara za kućne aparate, televizore i belu tehniku.

Odgovornosti svakog našeg tehničara za kućne aparate i televizore su vezane za praćenje zahteva i primedbi korisnika kroz tikete u sistemu, dijagnostikovanje kvarova i njihovu sanaciju, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za otklanjanje problema.

Zaduženja:

 • Kvalitetno servisiranje uređaja koji su primljeni na servis
 • Precizno i tačno unošenje podataka u internu aplikaciju
 • Poručivanje rezervnih delova i potrošnog materijala u skladu sa definisanim potrebama
 • Praćenje i poštovanje procedure reklamacije neispravnih uređaja, rezervnih delova i potrošnog materijala prema korisnicima/partnerima/vendorima
 • Praćenje i izvršavanje zadataka iz potpisanih servisnih ugovora
 • Davanje predloga za unapređenje efikasnosti odeljenja kao i kompletnog sektora

Kvalifikacije:

 • Srednja škola elektrotehničkog smera
 • Tehničko poznavanje TV/AV opreme
 • Napredno tehničko poznavanje bele tehnike
 • Poznavanje softvera i hardvera, informacionih tehnologija i ostale TV/AV tehnologije
 • Poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet i sl.)
 • Pedantnost u radu
 • Dobro poznavanje engleskog jezika
 • Vozačka dozvola B kategorije sa vozačkim iskustvom
 • Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima

Ukoliko ste zainteresovani možete se prijaviti slanjem radne biografije elektronskim putem.

Prijavom na ovaj konkurs saglasni ste da Vas, ukoliko ne budete izabrani u prvom krugu selekcije, možemo kontaktirati u narednom periodu, ukoliko se ukaže potreba za istim ili sličnim radnim mestom. Svi podaci biće arhivirani u našoj bazi podataka i biće dostupni samo saradnicima u HR procesu.

U proces selekcije će biti uključeni samo kandidati koji ispunjavaju tražene uslove, a svi kandidati koji prođu administrativnu selekciju biće obavešteni o krajnjem ishodu.

  Nepo System d.o.o.

  Kompanija je osnovana sa ciljem da bude sveobuhvatni i fleksibilni, nezavisni servisni centar IT opreme različitih proizvođača. Nepo System se profilisao kao kompanija koja pruža sve vrste IT servisnih usluga, ugovore o održavanju (SLA 5×9, 5×13 i 7×24) i konsultantske usluge korisnicima kojima je to neophodno. Naš cilj je da kontinuirano pratimo globalni razvoj IT tehnologija i da uvek koristimo inovativna rešenja u proizvodima i uslugama koje nudimo svojim korisnicima.

  Više o poslodavcu

  Podelite oglas

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?