Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Tehnička podrška za PDM/PLM/CAD softver

Solfins d.o.o.

Beograd, Lazarevačka 1

29.10.2021.

ugovor puno radno vreme

Osnovna delatnost kompanije SOLFINS su softverska rešenja i konsultantske usluge iz oblasti razvoja proizvoda i proizvodnih tehnologija.

Imamo potrebu da proširimo svoj tim sa pojedincima koji poseduju visok stepen IT veština i imaju sposobnost rešavanja problema. Multidisciplinarnost problematike koju rešavamo kod naših klijenata traži multidisciplinarne osobe koje su spremne za kontinuirano učenje i usavršavanje. Za više informacija pogledajte našu internet prezentaciju.

OPIS RADNOG MESTA

Naši glavni proizvodi su CAD/CAM/PDM/PLM softveri kompanije Dassault Systemes. Vi ste osoba koja se kod nas obučava i konstantno uči, kako bismo to znanje iskoristili za podršku i usluge koje pružamo našim klijentima, ali i za internu podršku na nivou naše kompanije. 

Kod nas i kod naših klijenata se koriste Cloud i On-premise softverska rešenja koja zahtevaju administraciju i konfiguraciju. Vi ste osoba koja će pripremati i održavati softversko-hardversku infrastrukturu za pomenuta softverska rešenja. To može biti hardver na strani servera i klijentskih računara, serverski operativni sistemi, virtuelne mašine, SQL server, ali i priprema i konfigurisanje mrežnih protokola i infrastrukture kod klijenata u saradnji sa njihovom IT službom. 

Kada se pripremi infrastruktura sledi instalacija i inicijalna konfiguracija naših softverskih rešenja, što može da bude veoma zahtevan proces i od vas se očekuje da budete pedantni i da poštujete prethodno naučene procedure, koje propisuje proizvođač softvera. Vi ste u stalnoj vezi sa tehničkim timom proizvođača softvera i koristite njihove baze znanja i pomoć za rešavanje problema na koje nailazite.

Ponekad se naše softversko rešenje mora integrisati sa drugim informacionim sistemima kod klijenata (MRP/ERP) i vi učestvujete u realizaciji tog projekta i kasnije ste deo tima koji održava takvu integraciju.

U okviru kompanije SOLFINS radi 30-ak ljudi kojima će biti potrebna vaša pomoć. Svi oni imaju visok stepen IT pismenosti ali će se od vas očekivati da znate nešto više od njih.

Kontinualno ćemo investirati u vašu edukaciju i polaganje internacionalnih sertifikata, koji vam pružaju mogućnost napredovanja i građenja vaše karijere. Mi želimo da vam pružimo sve razloge da ostanete kod nas što duže, ali vam nudimo znanje i veštine koje mogu da predstavljaju vaš glavni potencijal za dalju karijeru, ukoliko tako poželite.

Pored pristojne zarade, imaćete i privatno zdravstveno osiguranje, prijatno radno okruženje, poslovne izazove, dobre međuljudske odnose, što će vam omogućiti da ostvarite dobar balans između privatnog života i karijere.

POTREBNA ZNANJA I VEŠTINE

 • SSS ili više
 • Poznavanje Windows server okruženja (Active Directory, Group Policy, DHCP, DNS)
 • Poznavanje WAN/LAN tehnologija (TCP/IP, DNS, DHCP, Routing, VLAN)
 • Iskustvo u korišćenju/administraciji Office365 servisa
 • Iskustvo u implementaciji i administriranju VMWare i Hyper-V virtualnog okruženja
 • Osnovno poznavanje rada u Microsoft SQL-u i Sharepoint-u
 • Poznavanje osnova administracije baza podataka je prednost
 • Vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač)
 • Engleski jezik

FORMAT I USLOVI ZA PRIJAVU

Kompletan materijal se predaje u vidu jednog PDF dokumenta, koji će u sebi sadržati motivaciono pismo, biografiju i ostali materijal od značaja. 

Saveti za formiranje motivacionog pisma i biografije

 • Motivaciono pismo, ne duže od jedne stranice.
 • Akcenat biografije treba da bude na vašim veštinama, dostignućima, ambicijama i radnom iskustvu. Recite nam šta ste radili, šta ste sposobni da radite ili biste želeli da radite.

Molimo vas da ne šaljete diplome ili sertifikate koje niste naveli u biografiji jer u preliminarnoj fazi gledamo samo sadržaj biografije i motivacionog pisma. Dokaze o diplomama i dostignućima možete doneti sa sobom na razgovor. 

  Solfins

  Firma SOLFINS se bavi projektovanjem specijalnih mašina i sistema za automatsku montažu za potrebe američkog i zapadno-evropskog tržišta. SOLFINS je i ovlašćeni zastupnik programskih CAD/CAM/CAE paketa SolidWorks, SolidCAM i CosmosWorks, za projektovanje, programiranje CNC mašina i inženjerske proračune. Korisnicima SolidWorks-a i SolidCAM-a ujedno obezbeđujemo kvalitetnu tehničku podršku i obuku. Garancija za to je naš inženjerski kadar koji poseduje višegodišnje projektno iskustvo u SolidWorksu.…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?