Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_30297

Povratak prirodi je predškolska ustanova jedinstvenog programa i filozofije vaspitanja, koja se više od deset godina uspešno primenjuje u radu sa decom. Naša pedagoška praksa prepoznata je i priznata od strane stručne javnosti, a o njenom kvalitetu svedoče i brojne generacije koje su prošle kroz naš program i sa velikim uspehom nastavile dalje školovanje.

Koncept obrazovanja i vaspitanja u Povratku prirodi podrazumeva brižljivo negovanje prirode svakog deteta. Kroz veliki broj kreativnih radionica, podstičemo dečje stvaralaštvo i slobodu, a značajan deo programa vezan je za ekologiju i negovanje zelene ideje.

http://povratakprirodi.rs/ 

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Vaspitač (m/ž)

Beograd

Uslovi:

 • VI ili VII stepen stručne spreme
 • Završen učiteljski fakultet - smer vaspitač, ili viša škola za obrazovanje vaspitača
 • Radno iskustvo nije neophodno
 • Kandidat koji konkuriše mora da ima odgovarajuće obrazovanje, psihičku, fizičku i zdravstvenu sposobnost za rad sa decom

Zadaci:

 • Aktivno učešće u planiranju, pripremi i realizaciji vaspitno-obrazovnog rada u prostorima vrtića i u neposrednoj okolini (koncept rada na otvorenom, učionice bez zidova)
 • Vođenje pedagoške dokumentacije
 • Saradnja sa porodicama
 • Saradnja sa stručnim saradnicima pri izradi izveštaja o praćenju napretka dece
 • Izrada didaktičkih materijala (poželjno korišćenje reciklažnih materijala)
 • Kontinuirano stručno usavršavanje

Nudimo:

 • Mogućnost napredovanja i povećanja plate
 • Podsticajno radno okruženje

Rok za konkurisanje: 25.01.2020.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca PU Povratak prirodi


U vrtiću Povratak prirodi slavimo povratak Prirode u život i vaspitanje gradske dece. Želja nam je da pokažemo da se, i u gradu, Priroda može doživeti svim čulima i da na taj način očuvamo, podržimo i razvijemo osećaj pripadnosti Prirodi u celini. Koncept obrazovanja i vaspitanja u Povratku prirodi, pored negovanja zelene ideje, podrazumeva brižljivo negovanje prirode svakog deteta. Kroz veliki broj kreativnih radionica, podstičemo dečje stvaralaštvo i slobodu. Verujemo da su individualni…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.