Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Vaspitač

PU Povratak prirodi

Beograd

30.10.2020.

ugovor puno radno vreme

Povratak prirodi je predškolska ustanova jedinstvenog programa i filozofije vaspitanja, koja se više od deset godina uspešno primenjuje u radu sa decom. Naša pedagoška praksa prepoznata je i priznata od strane stručne javnosti, a o njenom kvalitetu svedoče i brojne generacije koje su prošle kroz naš program i sa velikim uspehom nastavile dalje školovanje.

Koncept obrazovanja i vaspitanja u Povratku prirodi podrazumeva brižljivo negovanje prirode svakog deteta. Kroz veliki broj kreativnih radionica, podstičemo dečje stvaralaštvo i slobodu, a značajan deo programa vezan je za ekologiju i negovanje zelene ideje.

http://povratakprirodi.rs/

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju: Vaspitač (m/ž)

Uslovi:

·       VI ili VII stepen stručne spreme

·       Završen učiteljski fakultet - smer vaspitač, ili visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača

·       Radno iskustvo nije neophodno

·       Kandidat koji konkuriše mora da ima odgovarajuće obrazovanje, psihičku, fizičku i zdravstvenu sposobnost za rad sa decom

Zadaci:

·       Aktivno učešće u planiranju, pripremi i realizaciji vaspitno-obrazovnog rada u prostorima vrtića i u neposrednoj okolini (koncept rada na otvorenom, učionice bez zidova)

·       Vođenje pedagoške dokumentacije

·       Saradnja sa porodicama

·       Saradnja sa stručnim saradnicima pri izradi izveštaja o praćenju napretka dece

·       Izrada didaktičkih materijala (poželjno korišćenje reciklažnih materijala)

·       Kontinuirano stručno usavršavanje

Nudimo:

·       Mogućnost napredovanja i povećanja plate

·       Podsticajno radno okruženje

Konkurs je istekao.

PU Povratak prirodi

U vrtiću Povratak prirodi slavimo povratak Prirode u život i vaspitanje gradske dece. Želja nam je da pokažemo da se, i u gradu, Priroda može doživeti svim čulima i da na taj način očuvamo, podržimo i razvijemo osećaj pripadnosti Prirodi u celini. Koncept obrazovanja i vaspitanja u Povratku prirodi, pored negovanja zelene ideje, podrazumeva brižljivo negovanje prirode svakog deteta. Kroz veliki broj kreativnih radionica, podstičemo dečje stvaralaštvo i slobodu. Verujemo da su individualni izbori…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?