Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Viljuškarista

Elita - cop d.o.o.

Beograd, Batajnički drum br. 6a

24.11.2020.

ugovor puno radno vreme

Preduzeće „ELITA- COP“ d.o.o. osnovano je 2002. godine i vlasništvo je porodice Romić iz Zemuna u kojoj je privatno preduzetništvo dugogodišnja tradicija. Specijalizovano je za radove rušenja objekata, zemljane radove i radove niskogradnje, visokogradnju, izgradnju hala, magacina i poslovnih objekata. U sastavu „ELITA- COP“d.o.o. nalazi se tim menadžera, licenciranih inženjera, ekonomista i obučene radne snage svih neophodnih profila. Tim karakteriše neprestan rad na usavršavanju radnih i organizacionih sposobnosti i kapaciteta.

Ciljevi rada i poslovanja podrazumevaju profesionalan i temeljan pristup poslu, primenu racionalnih i ekonomičnih rešenja, angažovanje profesionalnog tima ljudi i neprestano povećanje efikasnosti rada kroz prihvatanje novih izazova i stimulaciju zaposlenih.

Firma poseduje dve fabrike za proizvodnju betona i separaciju šljunka kao i mehanizaciju potrebnu za sve radove za koje je specijalizovana.

Opis posla:

·       Manipulacija robom prema ispostavljenim zahtevima

·       Priprema robe za utovar

·       Snabdevanje proizvodne linije neophodnim materijalima

·       Preuzimanje gotovih proizvoda sa proizvodne linije i njihovo skladištenje

·       Stara se o stanju i tehničkoj ispravnosti viljuškara 

 Uslovi:

·       Iskustvo u vožnji i radu na viljuškaru

·       Poželjno posedovanje sertifikata za upravljanje viljuškarom, ali nije neophodno

·       Visok nivo odgovrnosti

·       Da lice nije osuđivano

·       III stepen stručne spreme

Broj izvršilaca: 3. 

Svi zainteresovani kandidati svoj CV mogu poslati, ili doneti lično, na adresu Batajnicki drum 6A u periodu od 09-16h ili kontaktirati sledeći broj telefona ispod.

ELITA – COP“ d.o.o

Društvo za inženjering, marketing, spoljnu i unutrašnju trgovinu „ELITA – COP“ d.o.o. Beograd – Zemun je privatno preduzeće, vlasništvo porodice Romić iz Zemuna, osnovano 2002. godine. Preduzeće je tehnički, tehnološki i kadrovski opremljeno za vršenje raznih vrsta radova iz oblasti građevinarstva. Specijalizovano je za: - Rušenje i uklanjanje složenih armiranobetonskih i čeličnih konstrukcija sa reciklažom materijala, - Izvođenje objekata i radove nikogradnje (putevi, ulice, parkinzi, donji stroj…

Više o poslodavcu

Podelite oglas

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?