Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Vozač kipera

Gyre Immigration

Halifax, Nova Scotia, Kanada

24.10.2021.

ugovor puno radno vreme

Kanada se otvara prema svijetu nakon pandemije! Mi smo imigracijska firma locirana u Halifax, Nova Scotia, Kanada sa 10+ godina iskustva u Kanadskoj imigraciji i regrutaciji radnika iz istočne Europe. 

Tražimo vozače kipera u Halifax, Nova Scotia, Kanada. Kvalifikacije potrebne: 2 godine iskustva vožnje kipera i sličnih vozila (vozači C kategorije se uzimaju u obzir, ali preferiraju se vozači s iskustvom kipera). Znanje engleskog je obavezno. Pozicija uključuje prijevoz zemlje, građevinskog otpada, šljunka i asfalta. Veoma konkurentna plata. 

Nudimo: 

  • trajni boravak (permanent residence) za vas i obitelj
  • radna dozvola na 2 godine
  • trajno radno mijesto, puno radno vrijeme
  • zdrastveno osiguranje za vas i cijelu obitelj 

 

    Konkurs je istekao.

    Gyre Imigration

    Licencirani imigracijski konzultanti i regruteri locirani u Halifax, Nova Scotia, Kanada sa vise od 10 godina iskustva s Kanadskom imigracijom i regrutiranjem vozaca iz istocne Europe i Bliskog Istoka. 

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?