Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Vozač

P.V.F. Traders d.o.o.

Šimanovci

11.08.2021.

ugovor puno radno vreme

Firma P.V.F. Traders d.o.o. je osnovana 1997. godine. Osnovna delatnost našeg poslovanja jeste uvoz i veleprodaja materijala iz oblasti: vodovoda, grejanja, industrijske armature, gasa, protivpožarnih instalacija, obnovljivih izvora energije, kao i opreme za klimatizaciju. U svojim poslovnim jedinicama u Šimanovcima, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Valjevu, Užicu, Kraljevu i Kragujevcu naša firma danas zapošljava 115 radnika. Sarađujemo sa preko 100 inostranih dobavljača, i dobavljača iz Srbije. Naša misija je kontinuirano uvođenje novih proizvoda u naš asortiman, praćenje novih tehnologija na tržištu, edukacija i stručno usavršavanje našeg tima u cilju pružanja što kvalitetnije usluge našim poslovnim partnerima. Od decembra, 2020. godine naše sedište firme se nalazi u Svetogorskoj broj 9, u Šimanovcima. Shodno porastu obimu posla, raspisujemo konkurs za: 

VOZAČA 

Uslovi:

  • Poželjne sve kategorije, minimum dozvola C kategorije.

 Ukoliko smatrate da možete biti deo našeg tima, biće nam drago da Vas upoznamo. 

    Konkurs je istekao.

    P.V.F. Traders d.o.o.

    P.V.F. Traders d.o.o. je osnovan 1997. godine. Osnovna delatnost je uvoz i veleprodaja materijala iz oblasti vodovodne, sanitarne, gasne i tehnike grejanja kao i opreme za klimatizaciju i industrijske armature. U svojim poslovnim jedinicama u Šimanovcima, Novom Sadu, Nišu, Valjevu, Užicu, Kraljevu i Kragujevcu naša firma danas zapošljava 135 radnika. U 25 godina postojanja organizovali smo brojne prezentacije za proizvode iz našeg asortimana, u saradnji sa našim dobavljačima kako u Srbiji tako i…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?