Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Inženjer metalurgije, Inženjer mašinstva, Inženjer elektrotehnike, Programer, Inženjer bezbednosti na radu i industrijske higijene, Inženjer za zaštitu životne sredine

Železara Smederevo d.o.o.

Smederevo, Šabac

21.03.2013.

ugovor puno radno vreme

Železara Smederevo d.o.o.
Sektor za ljudske resurse
Služba za regrutovanje i obuke
Datum: 12.03.2013.

Kompanija Železara Smederevo d.o.o. sa pogonima u Smederevu, Šapcu i Kučevu poznati je proizvođač visokokvalitetnih toplovaljanih i hladnovaljanih proizvoda od čelika i belog lima.

Kompanija Železara Smederevo d.o.o traži visokoobrazovane kandidate za prijem u radni odnos sledećih profila:

INŽENJER METALURGIJE

8 izvršilaca

Lokacija: Smederevo


Zanimanje: Diplomirani inženjer metalurgije, Master inženjer metalurgije

Radno iskustvo u struci: poželjno, ali ne obavezno

Opis posla: Praćenje tehnološkog procesa za dobijanje gvožđa na visokim pećima. Praćenje i unapređenje tehnologije proizvodnje čelika. Praćenje i unapređenje tehnologije plastične prerade čelika valjanjem. Praćenje automatskog vođenja valjačkih postrojenja. Programiranje proizvodnje.  Ispitivanje kvaliteta čelika, hladno valjanih i toplo valjnih proizvoda. Osvajanje novih tehnologija za proizvodnju novih čelika. Potrebno znanje engleskog jezika.

 

INŽENJER MAŠINSTVA

13 izvršilaca

Lokacija: Smederevo


Zanimanje: Diplomirani inženjer mašinstva, Master inženjer mašinstva

Radno iskustvo u struci: poželjno, ali ne obavezno

Opis posla:  Izrada planova za održavanje postrojenja i instalacija. Propisivanje tehnologija za održavanje i koordiniranje rada. Direktno učešće u profilaksama, popravkama i operativnoj pripremi postrojenja i obezbeđenje potrebnih rezervnih delova. Potrebno znanje engleskog jezika.

 

INŽENJER ELEKTROTEHNIKE

12 izvršilaca

Lokacija: Smederevo

Zanimanje: Diplomirani inženjer elektrotehnike, Master inženjer elektrotehnike

Radno iskustvo u struci: poželjno, ali ne obavezno

Opis posla: Izrada planova za održavanje elektro opreme i instalacija visokog i niskog napona. Merenje električnih i neelektričnih parametara. Praćenje i unapređenje automatskog rada postrojenja. Programiranje procesnih računara. Direktno učešće u profilaksama, popravkama i  operativnoj pripremi postrojenja i obezbeđenje potrebnih rezervnih delova. Potrebno znanje engleskog jezika.

 

PROGRAMER

12 izvršilaca

Lokacija: Smederevo

Zanimanje: Diplomirani informatičar, Specijalista strukovni informatičar, Diplomirani inženjer elektrotehnike, mašinstva, PMF-a,FON-a, Diplomirani ekonomista, Master informatičar, Master inženjer elektrotehnike, mašinstva, PMF-a, FON-a, Master ekonomista, Informatičar i Strukovni informatičar

Radno iskustvo u struci: poželjno, ali ne obavezno

Opis posla: Dizajniranje, programiranje i testiranje u raznovrsnim alatima. Programiranje procesnih računara, rad sa bazama, kreiranje izveštaja i održavanje informacionih sistema. Potrebno znanje engleskog jezika.

 

INŽENJER BEZBEDNOSTI NA RADU I INDUSTRIJSKE HIGIJENE

2 izvršioca

Lokacija: Smederevo

Zanimanje: Diplomirani inženjer zaštite na radu, Master inženjer zaštite na radu

Radno iskustvo u struci: poželjno, ali ne obavezno

Opis posla: Organizvovanje preventivnih i periodičnih pregleda i ispitivanja opreme za rad i uslova radne sredine, kao i kontrola u planiranju, izboru, korišćenju i održavanju sredstava za rad, opasnih materija i sredstava i opreme za ličnu zaštitu na radu. Potrebno znanje engleskog jezika.                  

 

INŽENJER ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE

2 izvršioca

Lokacija: 1 u Smederevu, a 1 u Šapcu

Zanimanje: Diplomirani inženjer zaštite životne sredine, Master inženjer zaštite životne sredine

Radno iskustvo u struci: poželjno, ali ne obavezno

Opis posla: Nadzor i kontrola primene internih propisa i standarda u cilju usaglašenosti sa zakonskim propisima u oblasti zaštite životne sredine i smanjenje negativnog uticaja na životnu sredinu. Potrebno znanje engleskog jezika.                  

 

NAPOMENA:

 • Potrebno je da naglasite za koje poslove konkurišete.
 • Osim biografije, poželjno je da dostavite i kopiju diplome, kao i ostala dokumenta i sertifikate koji mogu biti od značaja za poslove za koje se prijavljujete.
 • Radni odnos se zasniva na određeno vreme na period do 6 meseci.

 

Oglas je otvoren do 21.03.2013. godine. Molimo Vas da svoje prijave dostavite elektronski ili redovnom poštom na adresu:

 

Za pozicije u SMEDEREVU:

Železara Smederevo d.o.o.
Sektor za ljudske resurse
Služba za regrutovanje i obuke
Radinac
11300 Smederevo

 

Za pozicije u ŠAPCU:

Fabrika Belih limova
Kadrovska služba
Hajduk Veljkova 1
15000 Šabac

  Konkurs je istekao.

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?