Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_34144 

Mi smo LINK group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kom živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje.

LINK group, vodeći multinacionalni obrazovni sistem, više od 20 godina uspešno se bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

LINK group obrazovna alijansa okuplja obrazovne institucije: ITAcademyBusinessAcademyInternetAcademyOKschoolVisoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvoVisoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITSFakultet savremenih umetnosti- FSUSrednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnazijuSavremenu osnovnu školu, International School IS.

U kompaniji koja se neprestano razvija novi, kvalitetni ljudi su uvek dobrodošli, zato vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji:

Asistent tehničke podrške klijentima

(Beograd)

Odgovornosti i zaduženja: 

 • pružanje informacija polaznicima u vezi sa radom platforme za učenje na daljinu i pravilima školovanja; 
 • obrada i priprema tekstualnog, audio i video materijala; 
 • unos materijala na platformu za učenje na daljinu; 
 • testiranje unetih online kurseva i funkcionalnosti; 
 • priprema uslova za snimanje spikera; 
 • kontrola kvaliteta materijala za učenje i ispunjenosti standarda; 
 • saradnja s autorima kurseva i ostalim saradnicima; 
 • pisanje transkripta; 
 • informisanje timova u drugim zemljama. 

Kvalifikacije i veštine: 

 • poznavanje informacionih tehnologija; 
 • spremnost za tačno, odgovorno i blagovremeno obavljanje radnih dužnosti; 
 • sposobnost lične organizacije i prilagođavanja različitim ljudima i zahtevima posla. 

Potrebna dokumenta: 

 • CV; 
 • motivaciono pismo (poželjno, ne i obavezno); 
 • pismo preporuke, nagrade, pohvale i slični dokumenti (ukoliko su dostupni). 

Benefiti: 

Radićete u profesionalnom i dinamičnom okruženju, koje se konstantno razvija. Bićete nagrađivani u skladu s postignutim rezultatima i dobiti priliku da steknete značajno iskustvo​.  

Mi se bavimo jednom od najlepših delatnosti na svetu: radimo sa mladim ljudima, budućim liderima ovog sveta, i pomažemo im da se pripreme za uspeh u životu. Zato tražimo ljude koji su prirodno gostoljubivi, koji su pozitivni, energični i ljubazni. Ako ste takvi, mi možemo raditi zajedno. Ako nemate duh da služite naše klijente, nećete se radovati radu sa nama.

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume, pošaljite nam svoj CV sa motivacionim pismom do 12.03.2020.

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Više o kompaniji možete videti na veb-sajtu: www.link-group.eu

Konkurs je istekao.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca LINK group d.o.o.


Mi smo LINK group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kome živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.