3 Banka A.D.
3 Banka A.D.

3 Banka A.D.

Svako zaslužuje priliku

O kompaniji

3 Banka u Srbiji postoji od 2002. godine kada je osnovana kao Opportunity štedionica, a 2007. se uspešno transformisala u banku. Od novembra 2021. Opportunity banka menja ime u 3 Banka.


Misija 3 Banke je da obezbedi finansijske usluge svima koji ostvaruju pozitivan uticaj na ekonomiju, društvo i životnu sredinu, a posebno onima kojima je pristup tim uslugama otežan. Bavimo se finansijskom inkluzijom što znači da svaki građanin ima pravo na korišćenje finansijskih usluga (štednje, transfera novca i finansiranje) po povoljnim uslovima.


Prisutni smo na 41 lokaciji širom zemlje i imamo preko 600 zaposlenih.
 
PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO
Mi nemamo stroge procedure zapošljavanja i komplikovane karijerne putanje za napredovanje. 
Kroz dosadašnju praksu shvatili smo sledeće – volja za učenjem, upornost, pozitivan stav, posvećenost i integritet vode do uspeha u poslovanju i to je naš profil idealnog kandidata.
Iz toga razloga, nudimo priliku za zaposlenje kandidatima koji nemaju dana radnog iskustva u banci, kao i kandidatima koji nisu završili škole ekonomskog usmerenja
 
PRINCIP INTERNE PRAVDE
Zaista su retki primeri da smo na menadžerske pozicije zaposlili eksterne kandidate. Da odmah priznamo :)  jesmo tamo gde je neophodan određen set veština i znanja koje nismo razvili u našoj banci. U svim ostalim slučajevima, dosledno se držimo principa interne pravde: karijerno pomeranje naših zaposlenih kao obećanje. Šta to u praksi znači? Znači da su direktori Filijala, Poslovnica, Sektora i Odeljenja najčešće svoju karijeru započeli baš kao kreditni savetnici kod nas. Nastojimo da dokažemo da za napredak nije potrebno da “pređeš kod komšije” i da kvalitet prepoznamo, negujemo i nagradimo.
 
PROGRAM PLAĆENE OBUKE ZA SAVETNIKA ZA KLIJENTE
Kreditni savetnik je pozicija na kojoj gotovo uvek zapošljavamo, jer nam portfolio klijenata konstantno raste. Takođe, razvili smo “know-how” na koji smo ponosni i koji rado delimo sa kandidatima koji umeju da prepoznaju dobru priliku. Ako se zaposliš kao kreditni savetnik kod nas, ono što sigurno možemo da kažemo je da će tvoj radni dan biti dinamičan - na terenu, širićeš bazu novih klijenata, prezentovati proizvode Banke i upoznavati mnogo novih ljudi. Radno vreme organizuješ sam/a i iskusnije kolege, tvoj menadžer, kao i HR su tu da ti se nađu kao aktivna podrška na svakom koraku. Sa druge strane, često zapošljavamo  u tzv. back office-u Banke, na poziciji podrške našem prodajnom timu. U tom slučaju, radni dan se sastoji od komunikacije sa kolegama iz različitih Odeljenja i prilika da svakog dana naučiš nešto novo o bankarskom poslovanju. Nije loše za prvi “pravi” posao, zar ne?

Beneficije

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Oslobođenja 2a, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08761132

PIB

101643574

Broj zaposlenih

501 - 1000