Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.

3AP

3AP logo
PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6, 21. sprat
Beograd
SRBIJA
20-50
108871197
21084409

3AP


3AP – As Agile As Possible – je mlada švajcarska kompanija koja se od 2014. godine aktivno bavi razvojem tehnološko naprednih softverskih rešenja po Agile metodologiji i koja okuplja IT i druge profesionalce u Cirihu, Beogradu i Kruševcu. Partner sa preduzetničkim načinom razmišljanja koji razume potrebe kako malih preduzeća tako i kompanija.

Inovativnost, strast za postignućem i radoznalost su stvari koje nas pokreću. Mi živimo naše vrednosti, verujemo i podržavamo jedni druge i podstičemo konstantan razvoj i unapređivanje.

Ambicija naših klijenata nas pokreće da razvijamo digitalna rešenja okrenuta korisnicima i tako zajedno gradimo bolja digitalna iskustva korisnika.

Za razvoj digitalnog rešenja koristimo naš start-up pristup, a metode koje koristimo su design thinking, Agile delivery and Lean UX.

Koristeći ovaj prilagođeni pristup i naše iskustvo realizujemo i održavamo ideje.

Naš tim od preko 40 ljudi čine IT inženjeri, matematičari, dizajneri, marketing & HR profesionalci, a zajedničko svima nama jeste velika želja za uspehom, motivacijom i potreba za stalnim usavršavanjem i učenjem.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.