Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd-logo

Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd

Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd-bg

O kompaniji

Atos je globalni lider u oblasti digitalne transformacije sa oko 120.000 zaposlenih u 73 zemlje i godišnjim prihodom od oko 13 milijardi €. Kao evropski broj jedan u polju Big Data, Cyber security, High Performance Computing i Digital Workplace, Atos pruža Cloud usluge, infrastrukturne i usluge upravljanja podacima, poslovna rešenja, kao i transakcione usluge preko Worldline, evropskog lidera u platnoj industriji. Sa svojom vrhunskom tehnologijom, ekspertizom i znanjem u industriji, Atos podržava digitalnu transformaciju svojih klijenata preko različitih poslovnih sektora: odbrane, finansijskih usluga, zdravstva, proizvodnje,medija, energetike, javnog sektora, maloprodaje, telekomunikacije i transporta.

U Srbiji smo prisutni od 1973.godine. Prateći izazove digitalne transformacije, podržavamo naše klijente sa širokim spektrom usluga i proizvodnog portfolija u rasponu od konsaltinga, sistemskog i aplikativnog software do operativnog rada. Zahvaljujući našoj globalnoj i lokalnoj ekspertizi kao i lokalnoj mreži partnera Atos Srbija pruža pravu poslovnu vrednost svojim klijentima i ispuniće sve buduće zahteve za održivim i dugoročnim ciljevima.

Beneficije

Timska druženja

Hrana i piće

Obuke, konferencije

Rad od kuće

Edukacija, profesionalni razvoj

Nagrade, bonusi, pokloni

Obezbeđen parking

Sport i rekreacija

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Naša ideja je da svakom kandidatu omogućimo da iskaže svoje najbolje osobine i potencijal. U skladu sa tim, možemo da odredimo koji posao odgovara njegovim afinitetima. Opšti princip regrutacije i selekcije kojim se vodimo u Atosu je pružanje jednakih šansi svim kandidatima.

Procedura selekcije je definisana tako da svi kandidati, koji odgovaraju uslovima otvorene radne pozicije, budu pozvani u sledeći krug selekcije. Broj intervjua i vrsta testova zavise od radne pozicije za koju kandidat aplicira. Intervjue obavlja sektor ljudskih resursa, u saradnji sa menadžerima sektora u kojima postoji otvorena radna pozicija.

Kandidati koji zadovolje sve kriterijume selekcije mogu očekivati ponudu za posao ili evidenciju u Atosovoj bazi kandidata kako bi bili kontaktirani kada se otvori ista ili slična radna pozicija.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd

Atos IT Solutions and Services d.o.o Beograd

Društvene mreže

Adresa

Danila Lekića Španca 31

Beograd, Srbija

Matični broj

20665394

PIB

106712648

Broj zaposlenih

101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.