CETIN d.o.o. Beograd-logo

CETIN d.o.o. Beograd

CETIN d.o.o. Beograd-bg

O kompaniji

CETIN Grupu čini četiri infrastrukturna operatora – CETIN Bugarska, CETIN Mađarska, CETIN Srbija i CETIN Češka Republika, sa skoro 3000 zaposlenih. 

Kao organizacija koja konstantno radi na unapređenju, fokusirani smo da implementiramo infrastrukturu svetske klase i odgovorimo na izazovne zahteve tržišta. Verujemo da predvodimo digitalnu transformaciju kroz usluge koje pružamo.

CETIN je osnovan u Srbiji jula 2020. godine, izdvajanjem od matične kompanije Telenor Srbija kao pružalac fiksnih i mobilnih infrastrukturnih usluga za telekomunikacione operatore, provajdere internet usluga i druge kompanije na srpskom i regionalnom tržištu.

Našu kompaniju čine skoro 300 izuzetno veštih, motivisanih i talentovanih pojedinaca koje sa ponosom nazivamo svojim kolegama. Uz njihovu posvećenost, u mogućnosti smo da pružimo vrhunska komunikaciona infrastrukturna rešenja, efikasnost bez premca i izvanredne performanse mreže za naše klijente, uz održiv razvoj tehnologije i predviđanje budućih potreba.

Beneficije

Kompanijski popusti

Telenor Family beneficirani tarifni paket za članove porodice. Specijalne ponude u Mobi banci.

Nagrade, bonusi, pokloni

Godišnji bonus na osnovu kompanijskih i individualnih ciljeva. Program bonusa za preporuke novih kolega.

Edukacija, profesionalni razvoj

Interne obuke i treninzi, razvojni plan i redovni feedback menadžera. Obezbeđen pristup kursevima na LinkedIn Learning platformi.

Wellness

SPA programi i masaže u Akademiji Kočović, fizikalna terapija.

Sport i rekreacija

Članarina za Fitpass, Akademiju Kočović ili Karting.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje i godišnji sistematski pregled, ambulanta DZ Novi Beograd u zgradi kompanije.

Dodatni slobodni dani

25 dana godišnjeg odmora.

Fleksibilno radno vreme

Klizno radno vreme 08-16h / 09-17h . Mogućnost rada od kuće.

Proces selekcije

Naš proces selekcije je prilagođen trenutnoj situaciji dominantnog rada od kuće. Do poboljšanja epidemiološke situacije, i sa brigom o zdravlju, omogućili smo da se proces selekcije odvija online. Nadamo se ćemo uskoro biti u prilici da vas ponovo ugostimo u našim prostorijama.

Neka od najčešćih pitanja kandidata u vezi sa našim procesom selekcije koja vam mogu biti od pomoći su:

Šta mogu da očekujem nakon što apliciram na vaš oglas?

Nakon podnošenja prijave svi kandidati dobijaju potvrdu putem imejla. Ukoliko prođete u uži krug mi ćemo vas kontaktirati.

Kako obavljate intervjue tokom pandemije?

Isključivo online. Koristimo Microsoft Teams aplikaciju, a kandidati kao  poziv na intervju dobijaju imejl sa linkom za konektovanje i uputstvo.

Koliko krugova intervjua obavljate?

Naš proces selekcije se sastoji od četiri koraka. Prvi korak je kratak telefonski razgovor, nakon kojeg mogu da uslede do tri kruga online intervjua.

· Telefonski razgovor:
Kandidate koji su prošli u uži izbor selekcije kontaktiramo kako bismo zakazali kratak telefonski razgovor u trajanju od 10-15 minuta, u terminu koji svima odgovara. Ovaj korak ima za cilj da se  sa vama upoznamo i postavimo vam par informativnih pitanja.

· Prvi krug razgovora – tehnički intervju

Intervju vodi Menadžer službe u društvu jednog ili dvoje kolega, i traje oko 30 minuta. Ovo je idealna prilika da ostavite dobar utisak i pokažete svoje znanje i iskustvo! Ohrabrujemo vas da pre ovog koraka saznate što više o našoj kompaniji, kao i da pripremite pitanja koja vas zanimaju u vezi sa pozicijom i opisom posla.

· Drugi krug razgovora – tehnički i HR intervju
Ovaj korak u procesu selekcije nam pomaže da donesemo odluku o odabiru finalnog kandidata. Intervju vode Direktor sektora  i Regruter, u trajanju od 30 do 45 minuta.

· Finalni krug razgovora – upoznavanje sa Direktorkom službe ljudskih resursa

Verujemo da su najveća vrednost naše kompanije upravo zaposleni koji je čine. Zato, prilikom svakog procesa selekcije imamo za cilj da odaberemo kandidata koji će se lepo uklopiti u tim.

CETIN čini grupa izuzetno veštih, motivisanih i talentovanih pojedinaca koje sa ponosom nazivamo svojim kolegama, i drago nam je da ste zainteresovani da nam se pridružite! Na razgovoru vas čekamo opremljeni osmehom i dobrim raspoloženjem.

Vrsta selekcije

Intervju

Krugovi selekcije

3kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

CETIN d.o.o. Beograd

CETIN d.o.o. Beograd

Društvene mreže

Adresa

Omladinskih brigada 90

Beograd, Srbija

Matični broj

21594105

PIB

112035829

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.