DepilConcept

DepilConcept

O kompaniji

DepilConcept(C) je svetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za epilaciju, depilaciju, fototerapiju i druge kozmetičke tretmane. Kompanija je osnovana u Portugalu 2006. godine sa ciljem da se postave visoki standardi kada su u pitanju tretmani, usluga i rezultati koje klijenti postižu sa nama. Tehnologija i kvalitet su naša sadašnjost, ali i budućnost. Prisutni smo u Portugalu, Brazilu, Poljskoj i Srbiji, sa tendencijom stalnog širenja na novim tržištima. Mi smo brend kojeg čini veliki broj stručnjaka širom sveta, sa velikim iskustvom u sektoru lepote, zdravstva i lične nege.

Misija DepilConcept(C) brenda je poboljšanje samopoštovanja i imidža naših klijenata, pomažući im da imaju zdravu kožu bez dlačica, kako bi mogli da uživaju u svakom momentu njihovog života.

Vizija DepilConcept(C) brenda je da se svi ljudi osećaju dobro u svojoj koži.

Vrednosti DepilConcept(C) brenda su poverenje, lični i profesionalni razvoj svih koji rade u DepilConcept(C) sistemu, dinamičnost i kvalitet...

Kontakt

DepilConcept

  • Uroša Predića 2
  • Paraćin
  • Srbija
  • PIB: 110864161
  • Matični broj: 21395188

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.