Biljana Jakovljević

Diplomirani farmaceut - Upravnik apoteke i Koordinator Internih trenera

Posle 15 godina rada u apoteci, u jednom sistemu, mislila sam da je moj profesionalni put već definisan, pozicija koju sam imala je bila dobra i zadovoljavala je zahteve koje sam imala kao farmaceut.

Ustanova u kojoj sam bila zaposlena, 2017. godine postaje deo Dr.Max grupe. Radeći u Dr.Max-u dobijam priliku da probam nešto novo i 2019. godine postajem deo tima Internih trenera. Projekat internih edukacija je odličan način razmene znanja i iskustva što za rezultat ima bolji kvalitet usluge koju farmaceuti i farmaceutski tehničari u Dr.Max apotekama pružaju svojim korisnicima.

Rad u ovako jednom velikom i uređenom sistemu kakav je Dr.Max pruža vam mogućnost da svoje profesionalne kapacitete maksimalno iskoristite. Biti dobar farmaceut nije stvar samo ličnog znanja već i mogućnosti da taj potencijal uobličite na pravi način uz podršku dobre strukture, a upravo to je jedan od najvažnijih benefita rada u Dr.Max sistemu.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.