Dr.Max-logo

Dr.Max

Dr.Max-bg

O kompaniji

Ko smo mi?

Dr.Max Srbija je deo međunarodnog lanca apoteka pod istoimenim brendom, koji je prisutan na tržištu Centralno-istočne Evrope od 2005. godine. Nakon dostizanja liderske pozicije u Češkoj Republici, Poljskoj i Slovačkoj sa više od 2200 otvorenih apoteka, Dr.Max dolazi i na tržište Srbije sa ciljem da doprinese daljem razvoju tržišta apoteka i da svojom ponudom i uslugom unapredi opšti kvalitet života. Svakog dana oko 350.000 kupaca poseti jednu od naših modernih apoteka u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji i Italiji. 

U svakoj zemlji u kojoj smo prisutni, Dr.Max je posvećen poboljšanju nivoa zdravstvene zaštite usled garantovanja pristupa širokog i kvalitetno odabranog asortimana lekova, pristupačnim cenama, dobrim akcijskim ponudama, a pre svega i kvalitetnom uslugom. Želimo da budemo prvi izbor za sve postojeće i nove korisnike apotekarskih usluga! 

Razvijamo sopstvene brendove koji se proizvode u evropskim i svetskim fabrikama. U okviru naših apoteka aktivna su savetovališta u kojima pacijenti mogu dobiti sve potrebne savete i preporuke vezane za njihovu terapiju i zdravstveno stanje. 

Ulažemo u obrazovanje i profesionalni razvoj naših zaposlenih kroz stručne edukacije, treninge i interne obuke za unapređenje znanja i usavršavanje kompetencija. Podrška smo studentima, pripravnicima i svim kolegama koji žele da grade karijeru kao deo našeg tima.

Pridržavanjem naših osnovnih vrednosti i snažna usredsređenost na kupce i pacijente omogućili su nam da postanemo vodeća apotekarska mreža u srednjoj Evropi. Našim lojalnim kupcima, zaposlenima i javnosti obećavamo da ćemo nastaviti da poštujemo najviše standarde u farmaceutskoj industriji čime ćemo obezbediti vrhunsku zdravstvenu zaštitu za one koji veruju u Dr.Max.

Naše osnovne vrednosti

Poverenje – Osvajamo i održavamo poverenje naših kupaca i pacijenata nudeći vrhunsku uslugu, profesionalnost i pristupačnost cena.
Empatija – Osluškujemo potrebe naših pacijenata, kako bismo im pružili najadekvatniju podršku za njihovu zdravstvenu negu i dobrobit.
Briga o potrošačima – ne pružamo samo kvalitetne lekove, već i profesionalnu uslugu i savete za podršku zdravlja naših potrošača.
Dostupnost – radimo na tome da osiguramo pogodne lokacije i sarađujemo sa proizvođačima i distributerima kako bismo obezbedili sigurno snabdevanje lekovima.
Pristupačne cene – stalno radimo na tome da budemo cenovno pristupačni. 

Najviše od svega brinemo o našim zaposlenima koji svakodnevno imaju priliku da nauče nešto novo i usavrše svoje znanje kroz interne i eksterne edukacije. Zadovoljstvo zaposlenih i pružanje mogućnosti za njihov lični razvoj su jedan od glavnih prioriteta poslovanja. Ohrabrujemo naše zaposlene da iznesu svoje ideje, predloge za poboljšanje poslovanja i pružanja usluga prema našim pacijentima. 

Zašto baš mi?

Društveno odgovorna smo kompanija što potvrđuju i aktivnosti u kojima smo bili učesnici. Vodimo računa o zdravlju našeg stanovništva, što smo pokazali kroz projekat Aktivna Srbija. Brinemo o mališanima i njihovim zdravim navikama učešćem u projektu Podizanje svesti o očuvanju zdravlja, a podržavamo i studente kroz sponzorstva mnogobrojnih projekata u cilju razmene znanja, iskustva, druženja i upoznavanja.

Beneficije

Program mentorstva

Edukacija, profesionalni razvoj

Obezbeđena oprema za rad

Obuke, konferencije

Nagrade, bonusi, pokloni

Rad od kuće

Porodica i roditeljstvo

Fleksibilno radno vreme

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Dr.Max Galenska laboratorija-logo

Dr.Max Galenska laboratorija

Svi galenski lekovi se izrađuju i u skladu su sa važećim Pravilnikom o galenskim lekovima.

Posedujemo dozvolu za 52 galenska leka.

U svojoj ponudi imamo i 20 kozmetičkih preparata.

Dr.Max robna marka-logo

Dr.Max robna marka

Od 2019. godine Dr.Max proizvodi su dostupni i u Srbiji. Mogu se naći samo u Dr.Max apotekama.

Asortiman čine dijetetski suplementi i kozmetički proizvodi iz više kategorija. 


Vesti i Blog

Kontakt

Dr.Max

Dr.Max

Društvene mreže

Adresa

Đorđa Stanojevića br. 14/5

Novi Beograd, Srbija

Kontakt

+381 11 44 29 500

Matični broj

21217328

PIB

109650202

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.