EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

O kompaniji

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Široka ponuda različitih kurseva, visoka stručnost svih predavača, savremeno opremljene i klimatizovane učionice samo su neki od razloga zbog kojih škola uspešno posluje već petnaest godina.

Misija naše obrazovne institucije je da uz saradnju sa svojim polaznicima i društvenom zajednicom, uvažavajući savremene trendove u društvu i obrazovanju, omogući sigurno, savremeno obrazovno okruženje sa maksimalnim i efektivnim učinkom, koje podržava intelektualni i socijalni razvoj raznolikih učenika i studenata podstičući ih da postanu i da se razvijaju kao:
- Uspešni učenici
- Nezavisni mislioci sa proaktivnim stavom
- Poštovani pojedinci

Kao viziju za budućnost smo odredili ostvarenje svih elemenata misije kao i pozicioniranje naše obrazovne institucije među vodeće brendove iz oblasti obrazovanja na teritoriji čitave republike Srbije, iskreno verujući u važnost procesa učenja, uz primenu najboljih metoda podučavanja koje je od ključne bitnosti za stvaranje zdravog društva čija je osnova znanje kao primarna prednost u globalizovanom svetu.

Karijera u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu

Ukoliko ste ambiciozni, kooperativni, komunikativni, profesionalac u poslu, naučili ste da radite timski i posedujete primenljiva znanja - postanite deo upravo našeg tima. Pozivamo sve one koji su zainteresovani za zaposlenje ili poslovnu saradnju sa Centrom za strane jezike EQUILIBRIO da nam pošalju svoje profesionalne biografije.

Tražimo:
- diplomirane filologe/ profesore stranih jezika i srpskog jezika
- lektore
- prevodioce
- marketing menadžere
- project menadžere
- turizmologe
- grafičke dizajnere
- fotografe
- promotere
- hostese


Praksa u EQUILIBRIO - Obrazovnom sistemu

Stručna praksa za apsolvente i svršene studente filologije osmišljena je tako da studentima kroz praktično stečena znanja iz metodike i pedagogije pruži uvid u to šta podrazumeva savremeno izvođenje nastave stranog jezika.
Program prakse traje 12 radnih nedelja i podrazumeva upoznavanje sa metodikom nastave, kompletnim nastavnim procesom, i to kroz pripremnu fazu, fazu realizacije nastave, ali i fazu monitoringa i evaluacije polaznika.

Prva faza se odvija kroz kreativne radionice na kojima se obrađuju različite teme neophodne za rad svakog predavača.

Naredna, druga faza obuhvata hospitovanje i pripremanje izvođenja sopstvene nastave. Hospitovanje podrazumeva prisustvovanje časovima profesora zaposlenih u Centru i praćenje nastave uz komentarisanje i analizu onoga što su polaznici prakse na tim časovima videli.

Treća faza prakse je samo izvođenje nastave uz monitoring mentora da bi kasnije kroz zajedničku analizu održanih časova utvrdili na čemu bi još polaznik prakse trebalo da poradi prilikom planiranja i realizacije časa.

Četvrta faza prakse predstavlja evaluaciju učenika. Evaluacija se vrši putem pismenih i usmenih testova, a polaznici prakse će biti u prilici da prvo prisustvuju i učestvuju u evaluaciji, a potom je i sami izvode, dakle po prvi put se oni sami nalaze u ulozi ispitivača.

Kontakt

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

  • Bulevar despota Stefana 22
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 107535419
  • Matični broj: 20821922

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.