Ernst & Young d.o.o. Beograd

Ernst & Young d.o.o. Beograd

O kompaniji

EY je globalni lider u revizorskim, poreskim i savetodavnim uslugama. Širom sveta imamo više od 300 hiljada zaposlenih koji dele i promovišu naše zajedničke vrednosti. Mi pravimo razliku tako što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal.

Naši zaposleni

Naša kompanija globalno promoviše i sprovodi kontinuirano usavršavanje i obuku za svoje zaposlene, kako eksternog tako i internog tipa. U ovo spada i sticanje prestižnih profesionalnih kvalifikacija kao što je na primer ACCA. Što se tiče beneficija i uslova rada u Srbiji, trudimo se da zaposlenima svake godine ponudimo nešto novo i u tome se, između ostalog, oslanjamo i na njihove utiske i mišljenja.

EY u potpunosti podržava princip jednakosti i jednakih mogućnosti prilikom zapošljavanja. Protivimo se svakoj diskriminaciji kandidata i svima obezbeđujemo jednake početne pozicije kao i uslove tokom konkurisanja za pozicije u našoj kompaniji EY je jedna od vodećih međunarodnih kompanija za pružanje usluga iz oblasti revizije, računovodstva, poreza, poslovnih procena i saveta vezanih za upravljanje finansijama, rizicima i tehnološkim inovacijama. Naš globalni potencijal omogućuje našim klijentima najviši nivo kvaliteta profesionalnih usluga, kao i pružanje ovih usluga bilo gde u svetu.

EY je osnovan spajanjem na globalnom nivou, firmi Arthur Young i Ernst & Whinney, u to vreme dve najveće firme za reviziju i poslovno savetovanje. Danas, širom sveta, u preko 750 kancelarija koje se nalaze u 150 zemalja sveta, naših više od 300 hiljada zaposlenih pružaju usluge najvećim svetskim firmama koje posluju u različitim sektorima - od bankarsko-finansijskog sektora, preko proizvodnje u najširem smislu reči, do saobraćaja, trgovine, tehnologije i energetike.

EY u Srbiji posluje od 1997. godine. Počeli smo sa svega nekoliko ljudi, a danas imamo više od 250 zaposlenih stručnjaka među kojima je i 5  partnera i 4 Associate Partnera.

 

Kontakt

Ernst & Young d.o.o. Beograd

  • Antifašističke borbe 13a
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101824091
  • Matični broj: 17155270
  • Broj zaposlenih: 101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.