Europalete

Europalete

O kompaniji

Euro palete u svojoj ponudi ima širok spektar usluga vezano za otkup i prodaju paleta, posebne ili univerzalne namene, po specijalnim željama naših kupaca. Od samog osnivanja, održavamo tradiciju strogih standarda u kvalitetu proizvoda koje imamo u ponudi, sa tendencijom daljih unapređenja i proširenja asortimana usluga.

Pored proizvodnje paleta što je i naša osnovna delatnost, bavimo se i servisiranjem korišćenih paleta, prodajom i otkupom novih, i iznajmljivanjem našeg osnovnog proizvoda. Obzirom na to da svaki kupac ima svoje individualne potrebe, i da je Vaše zadovoljstvo naš osnovni cilj, ukratko Vam predstavljamo naš asortiman usluga:

Otkup i prodaja paleta

Danas je nezamisliv proces proizvodnje i transport robe bez paleta, koje umnogome olakšavaju prevoz robe od mesta do mesta. Ravne, drvene strukture su pomogle da se umesto ručnog prenosa robe do prevoznog sredstva, roba prenosi viljuškarom u homogenoj strukturi više pakovanja proizvoda uredno složenih na paleti.

Po vrlo pristupačnim cenama, Euro palete vrši otkup i prodaju paleta, svih dimenzija i vrsta koje su namenjene različitim potrebama. Dovoljno je da nas pozovete ili pošaljete upit, jednostavnim popunjavanjem kontakt forme na našem vebsajtu, mi ćemo Vam u što kraćem vremenskom roku odgovoriti.

Reparacija (servis) paleta

Možda Vam nije potrebna kupovina novih paleta, ali Vam je potrebna popravka već postojećih kod kojih se prilikom transporta dogode oštećenja. I za to imamo rešenje.

Pored usluga otkupa i prodaje paleta, možemo Vam ponuditi i reparaciju, odnosno servisiranje (razne vrste popravki) paleta, kako bi duži vremenski period imale funkciju i olakšavale Vam dalji rad, a pri čemu bi ostvarili uštedu.

Organizujemo prevoz paleta do i sa vaseg odredista.

Takodje vrsimo i usluzno iznajmljivanje paleta na koristenje.

Kontakt

Europalete

  • Primorska 88
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 111106484
  • Matični broj: 21426788

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.